گشایش نمایشگاه " کتاب وحدت " در بندرلنگه
نمایشگاه “کتاب وحدت” شامگاه امروز با حضور فرماندار بندر لنگه و حجت الاسلام علی مریدی زاده نماینده ولی فقیه در منطقه پنجم نداسا و جمعی از مسئولان ادارات و مردم بندر لنگه گشایش یافت[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از هرمز، اسماعیل جهانگیری، در مراسم گشایش این نمایشگاه اظهار کرد: در این نمایشگاه پنج هزار جلد کتاب در 1200عنوان در در محل مجتمع تجاری یاقوت بندرلنگه دایر است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, به نقل از , هرمز،, اسماعیل جهانگیری، در مراسم گشایش این نمایشگاه اظهار کرد: در این نمایشگاه پنج هزار جلد کتاب در 1200عنوان در در محل مجتمع تجاری یاقوت بندرلنگه دایر است.,رییس اداره ارشاد بندرلنگه افزود: کتابهای این نمایشگاه در موضوعات تاریخ، علوم قرانی، ادبیات، کودک و نوجوان، رمان، روانشناسی، علمی و سایر موضوعات عرضه می شود.
,وی هدف از برپایی چنین نمایشگاهایی ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی برشمرد.
,خاطرنشان می شود، نمایشگاه “کتاب وحدت” بندر لنگه همه روزه از ساعت 8 الی 21 و تا سوم بهمن نیز پذیرای علاقه مندان است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه