شهیدی که در میادین جنگ و ورزش الگو بود
شهید جهانبخش لرستانی نمونه و اسوه ای کامل برای ورشکاران است که هم در میادین ورزشی، با تعصبی خاص حاضر می شد و هم در میادین دفاع از کشور دلیرانه و با روحیه ایثار گری حضور داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ریوار شهید جهانبخش لرستانی در سال ۴۲ و در روستای قلعه کرمانشاه به دنیا آمد، دوران کودکی خود را در دبستان همان روستا به سر برد و دوران راهنمایی و دبیرستان را با پای پیاده از روستا تا شهر سپری می کرد و در کنار تحصیل به امر کشاورزی و نیز ورزش مشغول بود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, به نقل از , ریوار, ریوار, شهید جهانبخش لرستانی در سال ۴۲ و در روستای قلعه کرمانشاه به دنیا آمد، دوران کودکی خود را در دبستان همان روستا به سر برد و دوران راهنمایی و دبیرستان را با پای پیاده از روستا تا شهر سپری می کرد و در کنار تحصیل به امر کشاورزی و نیز ورزش مشغول بود.,وی بعد از اتمام دوران تحصیل خود، به دانشکده افسری در تهران وارد شد و یکسال پس از اینکه از دانشگاه فارغ التحصیل شد به ناحیه ژاندارمری کرمانشاه منتقل و بعنوان افسر ورزش این استان منصوب شد.
, ,
,
, ,
,
, بعد از مدتی با درخواست خودش به جبهه های حق علیه باطل به هنگ ایلام منتقل شد و در منطقه میمک شروع به خدمت کرد.
,چهار سال در آن منطقه مشغول خدمت بود تا اینکه در تاریخ۳۱/۴/۶۷ در منطقه دهلران (میمک) و در سن ۲۵سالگی بر اثر اثابت ترکش خمپاره به درجه رفیع شهادت نائل شد.
,از سروان شهید جهانبخش لرستانی ۲ فرزند، یک پسر بنام شاهین و یک دختر بنام شیلان بجای مانده است، پسراین شهید بزرگوار سه ماه بعد از شهادتش بدنیا آمد.
,شهید لرستانی با اینکه مدت کمی در خدمت ورزش بود، مقام اول آموزشگاههای ایران، مقام اول نوجوانان و نایب قهرمان جوانان ایران و همچنین قهرمان ژاندارمری سراسر کشور و نیز چندین عناوین استانی دیگر در رشته کشتی را کسب کرد.
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, شهید لرستانی یار عاشقی بود که جز رضای معشوق و شهادت در راه خدا چیزی در سر نداشت و سر آغاز و نهایت کلامش علی(ع) بود، نمونه و اسوه ای از ورزشکاران کرمانشاه که از هر جهت می توان برای جامعه ورزش بعنوان یک الگو تمام عیار معرفی کرد.
,این شهید بزرگوار در میادین ورزشی همواره با غیرت و تعصب و جوانمردی و گذشت حاضر می شد و در میادین دفاع از آب و خاک کشور خود نیز شجاعانه و با روحیه ایثارگری و عشق و علاقه ای که به امام و به کشور خود داشت به صف رزمندگان پیوست و جوانمردانه به شهادت رسید.
, ,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه