فرماندار هوراند خبر داد
بهره برداری از 8 طرح عمرانی و خدماتی هوراند در دهه فجر
فرماندار شهرستان هوراند در جلسه هماهنگی افتتاح طرح های عمرانی، از افتتاح 8 طرح عمرانی در این شهرستان در دهه فجر سال جاری خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از اهر وصال , ابراهیم فریاد خواه فرماندار شهرستان هوراند در جلسه هماهنگی افتتاح طرح های عمرانی اظهار داشت: طرح های قابل بهره برداری شامل گاز رسانی، برق رسانی، مسکن مهر، سایت تلفن همراه روستایی (WLL)، مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی، آبیاری تحت فشار و نوسازی اماکن دامی تخریب شده در زلزله سال 91 می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, اهر وصال,,
وی با مهم شمردن ایام الله دهه فجر، از تمامی مسئولان خواست تا در اجرای برنامه های دهه فجر، همکاری نمایند.
,
وی با بیان این که "دهه فجر مظهر شکوه و عظمت ملت ایران است" افزود: آگاهی مردم از خدمات برجسته دولت را مهم برشمرد و خواستار اطلاع رسانی به مردم و تبلیغات به هنگام در این خصوص شد.
وی همچنین خواستار اجرای برنامه های متنوع و جشن و سرور با صبغه اسلامی و فرهنگ محلی شد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه