مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی

85 درصد درآمد استان خراسان جنوبی از مالیات است

85 درصد درآمد استان خراسان جنوبی از مالیات است
یحیی یعقوب نژاد افزود: در حال حاضر 85 درصد درآمدهای استان خراسان جنوبی از طریق مالیات ها تامین می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به گزارش خبرنگار خاورستان از طبس، مدیرکل امور مالیاتی استان خراسان جنوبی در سفر به شهرستان طبس به اقدامات امور مالیاتی استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر مالیات بهترین گزینه برای جایگزینی کمبود درآمد در دولت است.
یحیی یعقوب نژاد افزود: در حال حاضر 85 درصد درآمدهای استان خراسان جنوبی از طریق مالیات ها تامین می شود.
وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه، مبلغ 351 میلیارد ریال به حساب شهرداری ها و دهیاری های استان واریز شده است که کمک بسیار خوبی برای آنها محسویب می شود و در شهرستان طبس نیز تا کنون حدود 30 میلیارد ریال از این محل به شهرداری و دهیاری های شهرستان طبس اختصاص یافته است.
یعقوب نژاد افزود: مردم هر چه بیشتر در پرداخت مالیات ها مشارکت کنند خدمات آن را به عینه در جامعه و همچنین شهرستان لمس می کنند که امیدواریم بتوانیم در این زمینه خدمات خوبی را به مردم ارائه نماییم.
احمد طالبیان مقدم معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس نیز در خصوص روستاهایی که دارای دهیاری نیستند گفت: در این گونه روستاها واریز سهم ارزش افزوده تاکنون بلاتکلیف مانده و باید مورد بررسی قرار گیرد که بتوان با اختصاص این مبالغ به روستاها در عمران و توسعه آنها اقدام موثری انجام داد.
شایان ذکر است اداره امور مالیاتی شهرستان طبس با پیگیری های صورت گرفته به معاونت درآمدهای مالیاتی شهرستان طبس ارتقاء پیدا کرده که دارای دو اداره داخلی می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا , خاورستان ,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه