فرماندار سربیشه :

پروژه بزرگ سالن تجاری ماهیرود در دهه فجر به بهره برداری می رسد

پروژه بزرگ سالن تجاری ماهیرود در دهه فجر به بهره برداری می رسد
فرماندار سربیشه گفت:پروژه بزرگ سالن تجاری ماهیرود با اعتبار 3 میلیارد و 200 میلیون تومان دهه فجر امسال افتتاح و به بهره برداری می رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به گزارش خبرنکار اجتماعی آوای سربیشه، غلامرضا حسین پور در جلسه برنامه ریزی دهه فجر از افتتاح 40 پروژه عمرانی در شهرستان سربیشه خبر داد و اظهار داشت: برای بهره برداری از این پروژه ها اعتباری بالغ بر 6 میلیارد و 383 میلیون تومان هزینه شده است.
وی افزود: افتتاح سالن ورزشی چند منظوره بانوان با اعتبار670 میلیون تومان، بهره برداری از دبیرستان 9 کلاسه مسکن مهر سربیشه با اعتبار 540 میلیون تومان، سالن چند منظوره بازارچه ماهیرود با اعتبار 527 میلیون تومان و افتتاح مجتمع آبرسانی طالب آباد با اعتبار 350 میلیون تومان از مهم ترین پروژه های افتتاحی شهرستان سربیشه در دهه فجر خواهد بود.
فرماندار سربیشه در این جلسه، دهه فجر را هویت نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: ما در برابر خون پاک شهدای انقلاب مسئولیم و کیفیت اجرا و بهره برداری از پروژه ها بر کمیت آنها ارجحیت دارد.
حسین پور به توطئه های دشمنان از بدو پیروزی انقلاب و خنثی شدن همه آن ها توسط مردم و مسئولین دلسوز نظام اشاره کرد و اظهار داشت: هنوز هم دشمنان با استفاده از روش ها و ابزارهای مختلف از جمله تحریم و ناامنی و تبلیغات سوء سعی میکنند انقلاب را تضعیف نمایند.
وی در پایان گفت: الحمدالله این تحریم ها نه تنها هیچ خللی در جامعه ایجاد نکرده بلکه باعث پیشرفت و ترقی بویژه در عرصه انرژی هسته ای شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آوای سربیشه,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه