در آستانه انتخابات اسفندماه

اولین جلسه ستاد انتخابات شهرستان کاشمر برگزار گردید

اولین جلسه ستاد انتخابات شهرستان کاشمر برگزار گردید
اولین جلسه ستاد انتخابات شهرستان با حضورفرماندار و مسئولین کمیته های هفت گانه ستاد برگزارشد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمر بصیر،فرماندار کاشمر در جلسه ستاد انتخابات فرمانداری اظهارداشت : انتخابات ۷ اسفند ماه اولین انتخابات در دولت یازدهم می باشد و اعتدالگرایی ،فراجناحی بودن و تحقق حق الناس به معنی اخص آن حفاظت از رای مردم در انتخابات را از اهداف واولویتهای اساسی دولت تدبیر وامید برای برگزاری انتخاباتی سالم برشمرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمر بصیر,

فرماندار بااشاره به گفتمان دولت یعنی اعتدال ،تدبیر وامید افزود : نگاه ویژه ای برای برگزاری انتخاباتی دقیق و صحیح از دولت و دست اندرکاران برگزاری انتخابات مورد انتظار است.
رییس ستاد انتخابات شهرستان کاشمر گفت : تمام تلاشمان این است تا دریک فضای سالم وبدوراز هرگونه تنش ، انتخاباتی فارغ از هرگونه دخالت جناح های سیاسی و بدون توجه به هیجانات اجتماعی به نحو مطلوب برگزار نماییم
فروزان با بیان اینکه یکی از شکستهای دشمن و یاس دشمن در ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ، حضور پرشور مردم در صحنه های مختلف بویژه انتخابات بوده است برلزوم حضور حداکثری همه اقشار مختلف مردم در پای صندوق های رای تاکید نمود .
وی گفت ستاد انتخابات در شهرستان فعالیت خود را آغاز نموده است و تمام تحرکات واخبار مربوطبه فعالیتهای انتخاباتی رصد می گردد وفعالیت های ستاد در کمیته های ۷ گانه ستاد در حال پیگیری است تا با امادگی کامل انتخاباتی پرشور برگزار نماییم.
فروزان بیان داشت پیش بینی های لازم از هم اکنون برای تامین زیرساختهای لازم بویژه درخصوص تامین امکانات وتجهیزات در بخش فناوری اطلاعات انجام شده است.
وی دراین جلسه مراد علی احمدزاده معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری را به عنوان دبیر ستاد انتخابات شهرستان معرفی نمود .

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه