درباره خداحافظی مظفری‌زاده؛ کاش دادگاهی بود

درباره خداحافظی مظفری‌زاده؛ کاش دادگاهی بود
عید مظفری‌زاده یکی از داوران ممتاز فوتبال ماست که تصمیمی ناگهانی اعلام کرده فردا از این عرصه خداحافظی خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابا این تصمیم این داوی یزدی الاصل به جمع داورانی می‌پیوندد که در این بازی قضاوت را کنار گذاشته‌اند از محمد صالحی معروف تا مسعود مرادی و ... اما مظفری‌زاده تفاوتی آشکار با سایر خداحافظی‌کنندگان دارد. او که در همه این سال‌ها در کنار عشقش داوری به کار ساخت و ساز نیز اشتغال داشته و با استفاده از این کسب و کار خانگی ثروتی قابل توجه برای خود اندوخته هرگز نامش درپشت پرده های معمول فوتبال ایران به چشم نیامده است و همه  خانواده فوتبال او را جزو باکلاس‌ها و تمیزهای این حرفه می‌شمارد.
با این حال امیر عابدینی مدیرعامل داماش تنها کسی بود که در یک اظهارنظر نسنجیده او را متهم به همدستی با ناظرین شناخت شده فدراسیون فوتبال کرد. آنهایی که  به عقیده او دربی گیلان را برای ملوان درآوردند و البته این بماند که دور و بری‌های عابدینی در گوشه و کنار پشت سر مظفری‌زاده این ساز را کوک کردند که او همواره با خانواده‌اش از طرف ملوان به هتل دلفین دعوت می‌شده و در آنجا پاداش سوت‌هایش را می‌گرفته است. اتهامی بغایت  کثیف که البته هرگز دامن مظفری‌زاده را آلوده نخواهد کرد. سعید در طول دوران داوری‌اش یکی، دو جنجال مهم داشته، که مهمترین آن مربوط است به بازی منجر به پیروزی پرسپولیس مقابل سپاهان در دوره افشین قطبی که او آن 7 دقیقه معروف را گرفت و پرسپولیس و در آن به گل رسید.سپاهانی‌ها اما با وجود همه اعتراض‌ها هرگز با این لحن به مظفری‌زاده اتهام نزدند و او کار خودش را در فوتبال ادامه داد.
امروز اما بی‌تفاوتی فدراسیون فوتبال در مورد اتهامات عابدینی ( که البته خودش در برنامه نود از آنها عقب‌نشینی کرد) مظفری‌زاده را به این نتیجه رسانده که باید از داوری کنار بکشد.
 او در دو سال گذشته بارها تلاش کرده داوران را علیه هجمه مربیان و بی‌تفاوتی مدیران فدراسیون متحد کند اما این سعی به جایی نرسیده و سعید تصمیم را بر وانهادن گرفته است. اینکه  این فوتبال بماند برای اهلش؛ آدم‌هایی که صبح تا شب به ظاهر و صلاحی مشغولند و البته در خلوت آن کار دیگر می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
 
,
مظفری‌زاده که برای ادامه زندگی به کشور کانادا مهاجرت خواهد کرد با خداحافظی از داوری این تاسف را برای ما به جا خواهد گذاشت که در این فوتبال جایی برای تحصیلکرده‌ها و آدم حسابی‌ها نیست. آنهایی که برای عشق به این قافله پیوسته‌اند نه برای کاسبی و همه چیزهایی که فاعلان فن در فوتبال به آن مشغولند.
,
 
,
خداحافظ آقای مظفری‌زاده، جای شما همیشه در این فوتبال خالی است.
,
انتهای خبر
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه