رئیس شبکه دامپزشکی جوین خبرداد؛
ورود ۸ هزار راس دام عشایر به مراتع جوین
رئیس شبکه دامپزشکی جوین گفت:همه ساله اوایل پاییز، عشایر شهرستان اسفراین با حدود ۸ هزار راس دام سبک به مراتع شهرستان جوین کوچ می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مهدی افتخار زاده در گفتگو با آل نوربا اشاره به اینکه حراست ازسرمایه های دامی و پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام از وظایف اصلی سازمان دامپزشکی می باشد ، اظهار داشت: دامپزشکی درخط مقدم مبارزه با بیماریهای قابل انتقال ازحیوان به انسان نظیر شاربن ،سیاه زخم، بروسلوز و سل می باشد، که درصورت بروزاین بیماری ها، صدمات جبران ناپذیری به جامعه انسانی وارد می گردد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی ادامه داد: به منظور پیشگیری از بروز بیماریهای آبله و شاربن، واکسیناسیون کلیه دامهای سبک به صورت رایگان در دستور کار شبکه دامپزشکی قرار دارد.
,رئیس شبکه دامپزشکی جوین افزود: در شش ماهه اول سال جاری، ۳۰۰ هزار نوبت سر واکسیناسیون در دامهای سبک این شهرستان به صورت کاملاً رایگان انجام شده است.
,افتخار زاده بیان داشت: این واکسیناسیون، دامها را در مقابل بیماریهای آبله و شاربن ایمن نموده و از بروز بیماری و در نهایت ضرر و زیان اقتصادی به دامداران شهرستان پیشگیری به عمل می آورد.
,وی در ادامه از ورود ۸ هزار راس دام عشایر به مراتع شهرستان جوین خبر دادو گفت: همه ساله اوایل پاییز، عشایر شهرستان اسفراین با حدود ۸ هزار راس دام سبک به مراتع شهرستان جوین کوچ می کنند.
,رئیس شبکه دامپزشکی جوین یادآورشد: . این عشایر از ایلهایی نظیر میلانلو و قهرمانلو بوده که از کوه شاه جهان و تخت مزار اسفراین در فصل پاییز به مزارع این شهرستان کوچ می کنند.
,افتخار زاده تصریح کرد: ، شبکه دامپزشکی با ارائه خدمات دامپزشکی به صورت کاملاً رایگان از سرمایه دامی عشایر حراست می نماید.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه