خط اول از تجمع نوجوانان عاشورایی گزارش میدهد
طنین یاری «قاسمابنالحسن(ع)» توسط دانشآموزان زاهدانی
دانشآموزان عزادار حسینی در زاهدان امروز همزمان با سراسر کشور، طنین یاری قاسمابنالحسن(ع) سر دادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خط اول ، امروز در ششمین روز از ماه محرم شاهد حضور خیل عظیم دانشآموزان و نوجوانان عزاداری بودیم که به تأسی از حضرت قاسمابنالحسن (ع) نوجوان شجاع دشت کربلا، طنین یاری سر دادند و به عزاداری و سوگواری پرداختند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از خط اول ، امروز در ششمین روز از ماه محرم شاهد حضور خیل عظیم دانشآموزان و نوجوانان عزاداری بودیم که به تأسی از حضرت قاسمابنالحسن (ع) نوجوان شجاع دشت کربلا، طنین یاری سر دادند و به عزاداری و سوگواری پرداختند., خط اول,مراسم تجمع دانش اموزان عزادار در زاهدان با عنوان «احلی من العسل» امروز همزمان با سراسر کشور با حضور جمع کثیری از دانشآموزان نوجوان و جوان عزادار ،مدیر کل آموزش و پرورش استان و سایر مسئولین اموزش و پرورش بطور همزمان در دبیرستان نمونه ولیعصر و کانون شهید مسلم کیخا برگزار شد.
, مراسم تجمع دانش اموزان عزادار در زاهدان با عنوان «احلی من العسل» امروز همزمان با سراسر کشور با حضور جمع کثیری از دانشآموزان نوجوان و جوان عزادار ،مدیر کل آموزش و پرورش استان و سایر مسئولین اموزش و پرورش بطور همزمان در دبیرستان نمونه ولیعصر و کانون شهید مسلم کیخا برگزار شد.,به عشق امام حسین(ع) به اینجا آمدهام
, به عشق امام حسین(ع) به اینجا آمدهام, به عشق امام حسین(ع) به اینجا آمدهام,رضا بامدی از دبیرستان ابوالفتوح رازی ناحیه یک زاهدان اظهار داشت: اولین سال است که در این تجمع شرکت می کنم احساس بسیار خوبی دارم و پیشنهاد میکنم همه دانشآموزان نیز در این مراسمها شرکت کنند.
, رضا بامدی از دبیرستان ابوالفتوح رازی ناحیه یک زاهدان اظهار داشت: اولین سال است که در این تجمع شرکت می کنم احساس بسیار خوبی دارم و پیشنهاد میکنم همه دانشآموزان نیز در این مراسمها شرکت کنند.,محسن قائم حسینی نیز گفت: عشق و علاقه به امام حسین(ع) مرا به اینجا کشانده و وقتی نام ایشان میآید حس بسیار خوبی دارم.
, محسن قائم حسینی نیز گفت: عشق و علاقه به امام حسین(ع) مرا به اینجا کشانده و وقتی نام ایشان میآید حس بسیار خوبی دارم.,, , ,
,
,
, محمد جواد خزائی که برچم یا ابالفضل العباس را بدست داشت به خبر نگار ما گفت:دلیل حضورم در این مراسم عشق به حضرت قاسم(ع) و امام حسین(ع) میدانم.
, محمد جواد خزائی که برچم یا ابالفضل العباس را بدست داشت به خبر نگار ما گفت:دلیل حضورم در این مراسم عشق به حضرت قاسم(ع) و امام حسین(ع) میدانم.,وی گفت: این نوجوانانی که در عاشورا به شهادت رسیدند درسهای زیادی به ما دادند و من به عشق امام حسین(ع) در هیأتها حضور پیدا میکنم.
, وی گفت: این نوجوانانی که در عاشورا به شهادت رسیدند درسهای زیادی به ما دادند و من به عشق امام حسین(ع) در هیأتها حضور پیدا میکنم.,علیرضا پیری و محمد جواد جعفری دو دوستی که در این مراسم شرکت داشتند نیز عشق به امام حسین(ع) و بزرگوار ی اودر مقابل آن همه لشگر که با تشنگی ایستادند را دلیل حضور خود در این سوگواری عنوان کردند.
, علیرضا پیری و محمد جواد جعفری دو دوستی که در این مراسم شرکت داشتند نیز عشق به امام حسین(ع) و بزرگوار ی اودر مقابل آن همه لشگر که با تشنگی ایستادند را دلیل حضور خود در این سوگواری عنوان کردند., ,
,
,
, ,
,
,
, انتهای پیام/
, انتهای پیام/,, ]
ارسال دیدگاه