برگزاری سوگواره «احلی من العسل» با حضور بیش از ۴۰۰ دانش‌آموز

برگزاری سوگواره «احلی من العسل» با حضور بیش از ۴۰۰ دانش‌آموز
مدیر آموزش‌وپرورش بندر خمیر از برگزاری سوگواره حضرت قاسم بن الحسن (ع) با شرکت نوجوانان دانش‌آموز در حسینیه سیدالشهدا شهر خمیر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری مداد نیوز ،  اسماعیل خرامیده با اعلام این خبر افزود: امروز مصادف با ششم ماه محرم بیش از ۴۰۰ دانش‌آموز در دو حوزه بندر خمیر و شهر رویدر در مراسم «احلی من العسل» شرکت داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری مداد نیوز,

 

,

 

,

وی ادامه داد: عبارت «احلی من العسل» پاسخ حضرت قاسم (ع) به عموی بزرگوارش امام حسین (ع) است که وقتی پرسیدند مرگ در نزد تو چگونه است جواب داد: مرگ در نزد من، شیرین‌تر از عسل (احلی من العسل) است.

,

 

,

 

,

 

,

مدیر آموزش‌وپرورش بندر خمیر با تشریح فعالیت‌های صورت گرفته در ماه محرم گفت: مدارس به‌عنوان پایگاه یادگیری باید ارزش‌های دینی و ملی را به‌صورت جدی مورد پیگیری قرار دهند و با اجرای مناسب برنامه‌ها اقدامات لازم را در تقویت باورها و اعتقادات جامعه انجام دهد.

, ملی را ,

 

,

 

,

خرامیده تشکیل هیئت‌های عزاداری در مدارس، حضور دانش آموزان همراه با مربیان در مساجد، برپایی ایستگاه نقاشی و اجرای مسابقات فرهنگی با موضوع عاشورا، را ازجمله برنامه‌های آموزش‌وپرورش در ماه محرم بیان کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه