توزیع ۵۰۰ بسته فرهنگی ویژه محرم در شهرستان کردکوی
۵۰۰بسته های فرهنگی ویژه محرم بین مبلغان، مداحان، مسئولین هیئت های مذهبی و هیئت امنای مساجد شهرستان کردکوی توزیع شد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رادکانا،حسن خطیری با اعلام این خبر گفت: با توجه به فرا رسیدن ماه محرم الحرام،بیش از ۵۰۰بسته فرهنگی بین مبلغان، مداحان، مسئولین هیئت های مذهبی و هیئت امنای مساجد که در گردهمایی راویان حدیث عاشورایی در حسینیه اعظم روستای سالیکنده این شهرستان شرکت کردند توزیع شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا,مسئول روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کردکوی در ادامه خاطرنشان کرد: این بسته ها که شامل بروشور شئون و فرهنگ عزاداری، بروشور باید ها و نباید های مداحی، ویژه نامه محرم الحرام ۱۴۳۶ هجری قمری، بروشور تشکیل ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر در هیئات مذهبی،کتابچه قرآن و امام حسیم(ع)، بروشور سیاستها و رویکردهای ماه محرم وهمچنین اطلاعیه ستاد عتبات عالیات بود بطور کامل بین تمام حاظرین در گردهمایی توزیع شد.
,
, وی هدف از توزیع این بسته های فرهنگی را تعمیق و گسترش شناخت مردم به ویژه نسل جوان از ماه محرم دانست و خاطر نشان کرد: جلوگیری از بروز انحرافات فکری و رفتاری و خرافه پرستی و خرافه گری در آیین های ماه محرم یکی از مهم ترین وظیفه هیات های مذهبی و مداحان اهل بیت است.
,حسن خطیری در خاتمه ضمن تأکید بر تبیین فلسفه و اهداف نهضت حسینی و جلوگیری از انحرافات در آیین های عزاداری امام حسین (ع) خاطر نشان کرد:این امر ممکن نیست مگر با بالا بردن سطح اطلاعات مداحان و مردم، که توزیع بسته های فرهنگی در مناسبتهای مذهبی مختلف نیز یکی از راههای بالابردن سطح اطلاعات مردم است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه