معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشترخبرداد:
کشف و معدوم سازی بیش از ۱۴۰۰ کیلو آبلیموی غیر بهداشتی در شوشتر
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر ازکشف و معدوم نمودن بیش از ۱۴۰۰ کیلو آبلیموی غیر قابل مصرف با نشان تجاری بهینه نوش در شوشتر خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شوشترروز، فریدون فرهادی معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر اظهار داشت: در پی نمونه برداری بازرسان بهداشت محیط از یک مرکز پخش مواد غذایی و ارسال نمونه آن به آزمایشگاه اداره کنترل مواد غذایی، آبلیمو با نشان بهینه نوش غیر قابل مصرف تشخیص داده شد که با پیگیری های این معاونت محصول غیر بهداشتی با هماهنگی مقام محترم قضایی معدوم گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شوشترروز,

, وی با اشاره به اینکه مواد غذایی غیر بهداشتی و تاریخ مصرف گذشته می تواند سلامت شهروندان را مورد تهدید قرار دهد تصریح کرد: افراد همواره باید به برچسب های ویژه و مشخصات بهداشتی از جمله تاریخ تولید، شماره پروانه بهداشتی، تاریخ انقضاء مواد غذایی و آدرس کارخانه و … توجه نمایند و از مصرف مواد غذایی مشکوک و تاریخ مصرف گذشته خودداری نمایند.
,فرهادی در پایان با تاکید بر موارد ذکر شده از همشهریان عزیز خواست که در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه مواد غذایی غیر بهداشتی با شماره تلفن ۳۶۲۲۸۵۵ واحد بهداشت محیط شهرستان شوشتر تماس حاصل نمایند.
]
ارسال دیدگاه