گزارشی از سفر استاندار خراسان رضوی به فریمان + تصویر

گزارشی از سفر استاندار خراسان رضوی به فریمان + تصویر
استاندار خراسان رضوی در جریان سفر به شهرستان فریمان از چند پروژهای عمرانی، صنعتی، کشاورزی در حال ساخت و یا در حال تولید دیدن کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  و به نقل از خبر فریمان   علی رضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی که به منظور حضور در جلسه شورای اداری شهرستان فریمان به این شهرستان سفر کرده بود در حاشیه این سفر از چند پروژه عمرانی از جمله عملیات اجرایی مرحله نخست خط آهن محور مشهد- فریمان- تربت جام، پروژهای کشاورزی،دامپروری، کارخانه قند، بیمارستان در حال ساخت و مزارع کشاورزی مکانیزه شهرستان دیدن کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  و به نقل از , خبر فریمان,    علی رضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی که به منظور حضور در جلسه شورای اداری شهرستان فریمان به این شهرستان سفر کرده بود در حاشیه این سفر از چند پروژه عمرانی از جمله عملیات اجرایی مرحله نخست خط آهن محور مشهد- فریمان- تربت جام، پروژهای کشاورزی،دامپروری، کارخانه قند، بیمارستان در حال ساخت و مزارع کشاورزی مکانیزه شهرستان دیدن کرد.,

استاندار خراسان رضوی در ابتدای سفر خود با حضور در شهرک صنعتی کاویان از چندین کارخانه تولیدی بازدید کرد. رشیدیان از پیشرفت فیزیکی یک واحد تولیدی شیشه فلوت که ساخت آن از آبان 93 شروع شده و قرار است شهریور 95 به بهره برداری برسد دیدن کرد.

,

استاندار خراسان رضوی بعد از جلسه شورای اداری شهرستان فریمان به سراغ کارخانه قند شهرستان که از کاخانجات مهم استان می باشد، رفت و از نزدیک شاهد شروع به کار خط تولید و تبدیل چغندر به قند بود.

,

در ادامه استاندار خراسان رضوی از شهرک گاوداری روستای اقر اولیا، واحد تولیدی صنعتی قارچ، مزارع کشاورزی مکانیزه شهرستان بازدید کرد و از نزدیک مشکلات این واحدهای تولیدی را بررسی کرد.

,

همزمان با بازدید استاندار خراسان رضوی از مزارع کشاورزی مکانیزه این شهرستان، دوبهله بالابان که از یک باند قاچاق در شهرستان کشف شده بود،  در زیستگاهای شهرستان رها سازی شد.

,

لازم به ذکر در حاشیه  جلسه شورای اداری شهرستان فریمان استاندار خراسان رضوی از خانواده شهیدان نکویی و هم چنین سرباز جانباز علیرضا پور سمنانی با اهدا هدایایی تقدیر و تشکر کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه