مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون:

علت عمده قیام امام حسین(ع) امر به معروف و نهی از منکر است

علت عمده قیام امام حسین(ع) امر به معروف و نهی از منکر است
مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه انصار المهدی(عج) زنجان گفت:قیام امام حسین (ع) سه دلیل اصلی دارد که علت عمده آن امر به معروف و نهی از منکر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سید رضا مصطفوی در گفت و گو با خبرنگار مهرزنجان، ضمن تسلیت ایام سوگواری آقا اباعبدا الله الحسین(ع) افزود:ایام محرم بهترین فرصت برای روحانیونی است که تریبون و منبر دارند که در راستای اهداف اسلام و شناسندن هدف امام حسین(ع) که همان اسلام ناب محمدی است حرکت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان،,

وی اظهار داشت:قیام امام حسین(ع) سه دلیل اصلی دارد که امر به معروف ونهی از منکر یکی از مهم ترین عناصر قیام امام حسین(ع) است.

,

مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون در ادامه افزود: از جمله اهداف قیام امام حسین(ع) دعوت اهل کوفه و دیگری تشکیل حکومت اسلامی بود .

,

حجت الاسلام مصطفوی تصریح کرد:علت عمده قیام امام حسین(ع) امر به معروف و نهی از منکر است که حتی اگر اهل کوفه دعوت امام را قبول نمی کردند امام حسین(ع) به عنوان وظیفه الهی قیام می کردند.

,

وی خاطر نشان کرد:امر به معرو ف ونهی از منکر موضوعی است که باید در جامعه جا بیفتند و از واجبات مهم خداوند است که آحاد جامعه باید به این موضوع توجه داشته باشند.

,

این مسئول ادامه داد: با امر به معروف و نهی از منکر جلو ناهنجاری ها در جامعه گرفته می شود و معروف الهی رواج پیدا می کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه