نماینده ولی فقیه درسپاه ثارالله کرمان:
ممنوعیت ورود کالاهای امریکایی توسط رهبر برای جلوگیری از تقویت نیروی دشمن است
نماینده ولی فقیه درسپاه ثارالله کرمان گفت: یکی از مهم ترین نکاتی که در این نامه مورد تاکید رهبری بود، ممنوعیت ورود کالاهای غربی و آمریکایی به ایران است چرا که این امر باعث تقویت نیروی دشمن می گردد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از ناب نیوز حجت الاسلام محمد علی محسن زاده شب گذشته در مدرسه محمودیه کرمان با بیان اینکه بزرگترین هدف امام حسین (ع) از قیام حفظ اسلام بود و جانم خود را فدای دین کرد، گفت: صبر امام یکی از درس های ایشان برای مردم است، کسی که راه اهل بیت را ادامه می دهد باید سختی های این مسیر را تحمل کند تا پیروز شود، استقامت در مقابل آزمایشات الهی انسان را به درجات بالایی می رساند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز,صبر و وفاداری یاران امام حسین (ع) نشانه های رستگاری است
, صبر و وفاداری یاران امام حسین (ع) نشانه های رستگاری است,نماینده ولی فقیه درسپاه ثارالله کرمان افزود: اباعبدالله (ع) صبر را حمدی از سمت خدا می دانست و خداوند نیز در قرآن بر صبر در کارها تاکید بسیار نموده است.
,وی تصریح کرد: صبر در مقابل گناه و بردباری در اطاعت از پروردگار ضروری است و انسان را در گروه انصار قرار می دهد و از این طریق می توان رابطه خود را با امام عصر (عج) محکم تر کرد زیرا فرد گناهکار نمی تواند یار امام زمان (عج) باشد.
,این کارشناس مسائل دینی ابراز کرد: استقامت و وفاداری یاران امام حسین (ع) نشانه های رستگاری هستند و باید در زندگی امروزه عملی شود زیرا کشوری که مردم آن در مقابل سختی ها استقامت کنند قدرتمند خواهد بود.
,صبر، لازمه حسینی شدن است
, صبر، لازمه حسینی شدن است,حجت الاسلام محسن زاده در ادامه بیان کرد: موضوع صبر در کربلا اسوه ای برای تمام افراد بشر است و برای حسینی شدن، صبوری امری ملزم می باشد.
,این استاد حوزه علمیه آخرین مرحله صبر را زمانی دانست که انسان در مقابل سختی ها صبر را شکرانه ای از سمت پروردگار بداند و عنوان کرد: امام حسین (ع) در روز عاشورا جنگ را تسبیحی از جانب خداوند قرار داد تا از این آزمایش الهی سربلند بیرون آید.
,ممنوعیت ورود کالاهای ایرانی توسط رهبر برای جلوگیری از تقویت نیروی دشمن است
, ممنوعیت ورود کالاهای ایرانی توسط رهبر برای جلوگیری از تقویت نیروی دشمن است,نماینده ولی فقیه درسپاه ثارالله کرمان به نامه ی مقام معظم رهبری به رییس جمهور در خصوص برجام اشاره کرد و گفت: یکی از مهم ترین نکاتی که در این نامه مورد تاکید رهبری بود، ممنوعیت ورود کالاهای غربی و آمریکایی به ایران است چرا که این امر باعث تقویت نیروی دشمن می گردد و درمقابل کسانی که معتقدند امریکا کالای خوب به ایران می دهد باید گفت انسان گاهی باید از برخی زیورآلات پرهیز کند.
,وی بااشاره به بسته شدن آب به روی امام حسین (ع) ویارانشان ابراز کرد: تحریم ها نیز آزمایشی برای کشور ما بود و ایران در زمان تحریم توانست از سختی های آن سربلند بیرون آید و حتی به موفقیت هایی درزمینه هسته ای، سلول های بنیادی ونانو دست یافت.
,این کارشناس مسائل دینی تاکید کرد: مادیات از بین رفتنی هستند و باید به فکر آخرت باشیم، انسان ها باید خود را برای حکومت امام زمان (عج) آماده کنند و این امر وقتی صورت می گیرد که شیعیان خود را هم جنس امام کنند.
,نماینده ولی فقیه درسپاه ثارالله کرمان خاطرنشان کرد: مردم کشورهای سوریه و یمن کسانی هستند که رهبر دوازده امامی ایران را الگوی خود قرار داده اند، مردم ایران هم باید با استقامت و صبر در مقابل سختی ها وفاداری خود را به ولایت فقیه نشان دهند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه