logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تنفس مصنوعی اردوغان به البغدادی در آنکارا

تنفس مصنوعی اردوغان به البغدادی در آنکارا
«ابوبکر البغدادی» پس از زخمی شدن در جریان حمله جنگنده های ارتش عراق به کاروان حامل وی، امن ترین نقطه برای احیای جسمی خود را نه در سوریه و عراق، بلکه در ترکیه جست و جو کرده است!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر؛ منابع آگاه امنیتی منطقه اعلام کرده اند که ابوبکر بغدادی سرکرده داعش پس از زخمی شدن در جریان حمله هوایی ارتش عراق، هم اکنون در ترکیه به سر برده و سرویس های اطلاعاتی آمریکا و ترکیه همکاری مستقیمی در انتقال و درمان وی در این کشور داشته اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

فراتر از سوالاتی که درباره چگونگی ارتباط مستقیم البغدادی و دستگاه های امنیتی آمریکا و ترکیه مطرح است، پذیرش سرکرده گروه تکفیری ـ صهیونیستی ـ تروریستی داعش در کشوری که به دروغ مدعی مبارزه با تروریسم تکفیری است، مسئله ای است که جای هیچ دفاعی برای دولت «رجب طیب اردوغان» باقی نمی گذارد.

در واقع؛ حضور البغدادی در خاک ترکیه برای درمان، از یک سو نشان دهنده ناامیدی وی از وضعیت داعش در عراق و سوریه و از سوی دیگر، موید استمرار ارتباط مستقیم نهادهای امنیتی و جاسوسی آمریکا و ترکیه با گروه های تکفیری و سرکردگان آنهاست.

 رئیس جمهور ترکیه که این روزها به جای نابودی داعش ترجیح داده است کردهای مخالف دولت خود را سرکوب کند، همچنان تقویت تکفیری ها را اصلی ترین راهکار برای نابودی نظام سوریه می داند. این در حالی است که حتی غرب و نظام سلطه هم از فروپاشی نظام سوریه قطع امید کرده است.

ابراز مخالفت صریح اردوغان با بمباران مواضع داعش توسط روسیه طی هفته های اخیر، منجر به صمیمیت بیشتر سران داعش و رئیس جمهور و نخست وزیر ترکیه شده است. اردوغان به شدت نسبت به نابودی گروه های تکفیری مانند داعش و النصره و دیگر گروه های تروریستی در سوریه وحشت زده و نگران است و لذا تنفس مصنوعی دولت ترکیه به گروه تروریستی داعش و سرکرده آن موضوعی نیست که بتوان آن را کتمان یا انکار کرد.

با این حال انتقال ابوبکر بغدادی به ترکیه، با حواشی زیادی در داخل تروریست های داعش همراه بوده است. برخی اخبار رسیده در این خصوص حکایت از آن دارد که میان اعضا و به ویژه فرماندهان داعش بر سر ادامه پذیرش رهبری ابوبکر البغدادی اختلافات عدیده ای در گرفته و برخی از آنها معتقدند خروج رییسشان در شرایط سخت فعلی ـ یعنی شرایطی که به واسطه حملات مشترک ارتش سوریه و روسیه حاصل و عملیات نیروهای مردمی و ارتش عراق برای آزادسازی الانبار وارد فاز جدیدی شده است ـ از محدوده میدان نبرد نشان دهنده بی کفایتی و البته خودخواهی اوست.

از سوی دیگر؛ برخی از اعضا و گروه های وابسته به داعش نیز از ابتدا مخالف ریاست البغدادی بوده و فرصت فعلی را بهترین زمان ممکن برای تغییر وی می دانند.

 نکته دیگر اینکه پس از دستور البغدادی برای گردن زدن حدود ۵۰ نفر از همراهانش به اتهام گرا دادن به ارتش عراق برای حمله به کاروان حامل وی، میان نزدیکان البغدادی نیز بر سر این موضوع جنجال تازه ای رخ داده است.

مجموع این عوامل سبب شده است تا ابوبکر البغدادی ترجیح دهد همچنان در ترکیه بماند و تحت حمایت مقامات آمریکایی و ترکیه ای از دور نظاره گر سنگرهایی باشد که داعش یک به یک در عراق و سوریه از دست می دهد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ع
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه