همزمان با شام غریبان شهدای دشت کربلا؛
اولین کاروان نمادین اسرای کربلا با اسب عازم حرم حسینی شدند+تصاویر
مردم ولایتمدار چغادک ضمن برگزاری شام غریبان شهدای دشت کربلا اولین کاروان نمادین اسرای کربلا را با آئینی خاص و سنتی که با نوازندگی گروه موزیک حزن انگیز و علم گردانی همراه بود، بدرقه نمودند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "چغادک نیوز"، شب شام غریبان شهدای دشت کربلا آیینی های خاص در نقاط مختلف شهر چغادک برگزارشد و طی این آیین مردم عاشق اهل بیت و ارداتمندان به ساحت مقدس سید سالارشهیدان امام حسین(ع) اعم از زن و مرد، پیرو جوان با برافروختن شمع هایی در فضایی بسیار اندوه ناک همزمان با عاشورای حسینی درغم فراق حسین(ع) و یاران وفادارش به عزاداری پرداختند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "چغادک نیوز"، شب شام غریبان شهدای دشت کربلا آیینی های خاص در نقاط مختلف شهر چغادک برگزارشد و طی این آیین مردم عاشق اهل بیت و ارداتمندان به ساحت مقدس سید سالارشهیدان امام حسین(ع) اعم از زن و مرد، پیرو جوان با برافروختن شمع هایی در فضایی بسیار اندوه ناک همزمان با عاشورای حسینی درغم فراق حسین(ع) و یاران وفادارش به عزاداری پرداختند., "چغادک نیوز"، ,مردم ضمن برگزاری شام غریبان در جوار موکب های عزا ضمن مرثیه سرایی و سینه زنی، کاروان نمادین اسرای کربلا را با آئینی خاص و سنتی که با نوازندگی گروه موزیک حزن انگیز و علم گردانی عزاداران حسینیه زین العابدین(ع) این شهرهمراه بود، بدرقه نمودند.
, مردم ضمن برگزاری شام غریبان در جوار موکب های عزا ضمن مرثیه سرایی و سینه زنی، کاروان نمادین اسرای کربلا را با آئینی خاص و سنتی که با نوازندگی گروه موزیک حزن انگیز و علم گردانی عزاداران حسینیه زین العابدین(ع) این شهرهمراه بود، بدرقه نمودند.,این کاروان پیاده که به همت جلیل شفیعی مسئول ایستگاه صلواتی ابوالفضل(ع) ساماندهی شده است اولین کاروانی است که با اسب به سمت کربلا حرکت خود را آغاز می کند که قرار ست به مدت 45 روز با اسب به کربلا سفر کنند و در طول مسیر نیز به صورت نمادین مظلومیت اسرای دشت کربلا را برای عموم به معرض نمایش درآورند.
, این کاروان پیاده که به همت جلیل شفیعی مسئول ایستگاه صلواتی ابوالفضل(ع) ساماندهی شده است اولین کاروانی است که با اسب به سمت کربلا حرکت خود را آغاز می کند که قرار ست به مدت 45 روز با اسب به کربلا سفر کنند و در طول مسیر نیز به صورت نمادین مظلومیت اسرای دشت کربلا را برای عموم به معرض نمایش درآورند.,قسمتی دیگر از شهر چغادک هزاره های اتباع افغان اهل تشییع نیز در آئین شام غریبان سهیم بودند و با روشن نمودن شمع، مرثیه سرایی و زنجیرزنی یاد ابا عبدالله الحسین(ع) را گرامی داشتند.
, قسمتی دیگر از شهر چغادک هزاره های اتباع افغان اهل تشییع نیز در آئین شام غریبان سهیم بودند و با روشن نمودن شمع، مرثیه سرایی و زنجیرزنی یاد ابا عبدالله الحسین(ع) را گرامی داشتند.,, ,





,
,
,
]
ارسال دیدگاه