شهردار برازجان دست بکار شد؛
داس تغییرات شهردار برای عزل نیروهای ارزشی
شهردار جدید برازجان که کمتر ازپنج ماه از انتصاب آن نمی گذرد شروع به عزل نیروهای ارزشی و انتصاب فعالان سیاسی اصلاح طلب کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "ناصرون " شهردار جدید برازجان که کمتر ازپنج ماه از انتصاب آن نمی گذرد شروع به عزل نیروهای ارزشی و انتصاب فعالان سیاسی اصلاح طلب کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "ناصرون " , .,شنیده ها حکایت از این دارد که نیروهای ارزشی به دلیل اینکه افکار آن ها برخلاف افکار سیاسی دولت است در داس شهردار قرار گرفته و هرس می شوند.
, . ,شهردار برازجان نیروهای ارزشی و انقلابی که در شهرداری مشغول به کار بوده اند را از سمت برکنار و به پست هایی که ارتباطی با تخصص آنها ندارد معرفی می کند.
, .,به گفته یک منبع آگاه تغییرات نیروهای ارزشی در شهرداری برازجان تازه آغاز و شهردار داس خود را برای درو نیروهای ارزشی آماده کرده است.
, .,لازم به ذکر است که اولین گزینه شهردار برای عزل معاونت اجرایی است که مراسم تودیع آن در هفته آینده برگزار خواهد شد.
, .,با این وجود چند سوال پیش می آید که آیا درو کردن نیروهای ارزشی و سر کار آوردن مهره های خود، شیوه صحیح مدیریتی است؟
,آیا تا کنون روش داس در تغییرات مدیریتی جوابگو بوده است؟
,آیا این تغییرات که بوی سیاسی می دهند در یک سیستم خدمت رسان به نفع مردم است؟
,آیا نگرش سیاسی در این تغییرات دخیل است؟ /انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه