عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگویی مطرح کرد؛
نامه رهبری جلوی نفوذ آمریکایی ها را گرفت/مجلس دهم بر اجرای برجام نظارت خواهد داشت
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با تاکید بر اینکه نامه رهبری در خصوص برجام جلوی نفوذ آمریکایی ها را گرفت،گفت:با توجه به شرایط موجود به احتمال زیاد مجلس دهم بر اجرای برجام نظارت خواهد داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد بخشایش اردستانی، در گفتگو با خبرنگار سایت قم فردا، با اشاره به اینکه تصویب برجام توسط رهبری در راستای تایید کار شورای عالی امنیت ملی، مجلس و در راستای وظایف قانونی شان بود،اظهار داشت:نامه رهبری دو پیام مهم در بر داشت،یکی اینکه رهبرانقلاب نمی خواهند دو دستگی بین مردم به وجود بیاید و عده ای موافق و مخالف برجام باشند زیرا از این موضوع آمریکایی ها استفاده می کنند و نفوذ خود را انجام می دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سایت قم فردا، , سایت قم فردا، ,وی افزود:در مرحله دوم این نامه هم به غربی ها و هم به آمریکایی ها پیام داد که مسئولان ایران وقتی در مورد موضوعی تصمیم می گیرند همه با آن تصمیم موافق هستند.
,عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: البته رهبری نه برجام را تایید و نه رد کردند،بلکه مانند مجلس که یک طرح را تایید کرد تا دولت بتواند اجرا کند ایشان نیز با اعمال 9 شرط لازم همین روش را در پیش گرفتند.
,بخشایش در پاسخ به این سوال که آیا مجلس در آینده وظیفه نظارتی بر اجرای برجام را خواهد داشت؟گفت:به نظر می رسد اجرای برجام به این دوره از مجلس نرسد،در حال حاضر آمریکا و اتحادیه اروپا بیانیه هایی را صادر کرده اند که تحریم ها متوقف شود و ایران نیز باید به شرط های آمده در برجام رنگ عمل ببخشد.
,وی ابراز داشت:ایران می تواند این اعمال را در طی 2 ماه یا بیشتر انجام دهد و بعد از تایید آژانس برجام اجرا می شود،به نظر می رسد مجلس نیز تا چند ماه آینده به فکر انتخابات باشد و این وظیفه نظارتی بر دوش مجلس دهم خواهد بود.
,عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس خاطر نشان ساخت:البته دولت در طول این مدت از طریق صدا و سیما در خصوص پول های بلوکه شده 150 میلیارد دلاری و فروش نفت گزارش هایی را اعلام می کند که مردم نیز در جریان کارها قرار بگیرند.
]
ارسال دیدگاه