برداشت غیرقانونی طلبکار از حساب بدهکارش در تربت‌جام

برداشت غیرقانونی طلبکار از حساب بدهکارش در تربت‌جام
فرمانده انتظامی تربت‌جام از دستگیری عامل برداشت غیرقانونی از حساب بانکی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز، علی‌اصغر مختاری فرمانده انتظامی تربت‌جام گفت: فرد طلبکار که به‌صورت غیرقانونی از حساب بدهکارش مبلغ چهار میلیون ریال برداشت کرده بود توسط پلیس فتا شناسایی و دستگیر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز،, جام روز،,

مختاری افزود: در پی ارجاع یک فقره پرونده قضاییه پلیس مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی بدهکارش پلیس فتا پس از بررسی و تحقیقات فنی در فضای سایبر عامل برداشت شناسایی و دستگیر شد.

,

وی اضافه کرد: متهم در بازجویی‌های فنی ابتدا منکر هرگونه برداشت غیرمجاز شد که در مواجهه با مستندات اعتراف کرد یک سال نیم قبل برای دریافت طلب به شاکی مراجعه و او برای رهایی از تماس‌های مکرر کارت عابر بانک خالی را به طلبکار می‌دهد که وی با ایجاد رمز دوم به‌محض اینکه وجهی به حسابش واریز می‌شد اقدام به پرداخت قبض آب برق گاز و خرید شارژ و … می‌کرده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه