رئیس اداره اوقاف و امور خیریه میاندوآب:
همایش "رهروان زینبی(س)"در میاندوآب برگزار می شود
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه میاندوآب از برگزاری همایش بانوان عاشورایی با عنوان "رهروان زینبی(س)" در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام والمسلمین مقصود محمودی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر با بیان اینکه این همایش به منظور آشنایی بانوان با فرهنگ عاشورا و تبیین نقش حضرت زینب کبری(س) در آشکارسازی ماهیت پلید یزیدیان برگزار می شود؛ اظهار کرد: این همایش مصادف با 12 محرم از ساعت 15 بعد از ظهر در دو مکان در میاندوآب برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر, زرین خبر,رئیس اداره اوقاف و امور خیریه میاندوآب با اشاره به اینکه این همایش برای نخستین بار برگزار می شود؛ افزود: این همایش در حسینیه حضرت علی اکبر(ع) و نظرگاه حضرت عباس(ع) بر گزار می شود.
وی با بیان اینکه سخنرانی علمای دینی، تشریح خطبه حضرت زینب کبری(س) در کوفه و مداحی از جمله بخش های این مراسم است؛ گفت: بانوان ایران اسلامی باید حضرت زینب کبری(س) را الگوی خویش قرار دهند.
محمودی با اشاره به اینکه بصیرت افزایی و معرفت افزایی مهم ترین محور برنامه های اداره اوقاف در دهه نخست ماه محرم بود، تصریح کرد: در دهه اول ماه محرم خیمه های معرفت در بقاع متبرکه و امامزادگان برپا شده و در آن مبلغین و سخنرانان به تبیین واقعه عاشورا پرداختند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه میاندوآب با اشاره به اینکه این همایش برای نخستین بار برگزار می شود؛ افزود: این همایش در حسینیه حضرت علی اکبر(ع) و نظرگاه حضرت عباس(ع) بر گزار می شود.
,وی با بیان اینکه سخنرانی علمای دینی، تشریح خطبه حضرت زینب کبری(س) در کوفه و مداحی از جمله بخش های این مراسم است؛ گفت: بانوان ایران اسلامی باید حضرت زینب کبری(س) را الگوی خویش قرار دهند.
,محمودی با اشاره به اینکه بصیرت افزایی و معرفت افزایی مهم ترین محور برنامه های اداره اوقاف در دهه نخست ماه محرم بود، تصریح کرد: در دهه اول ماه محرم خیمه های معرفت در بقاع متبرکه و امامزادگان برپا شده و در آن مبلغین و سخنرانان به تبیین واقعه عاشورا پرداختند.
,,
ارسال دیدگاه