سرپرست حوزه علمیه زینبیه(س) سراوان؛
پیامبر اکرم(ص) مایه وحدت مسلمانان جهان شد
سرپرست حوزه علمیه زینبیه(س) سراوان گفت: وجود نبی مکرم اسلام(ص) بزرگترین مایه ی وحدت در همه ادوار اسلامی بوده است و امروز هم می تواند باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از شستون؛ سمیه دهقانی اظهار داشت: وحدت اسلامی و اتحاد بین مسلمین از جمله اصلی ترین و بنیادی ترین موضوعات دراندیشه ی سیاسی وفرهنگی رهبر معظم انقلاب اسلامی است.اهمیت این موضوع نزد آیت الله خامنه ای تا آنجاست که ایشان وحدت اسلامی رابه عنوان مساله ای استراتژیک و نه تاکتیکی معرفی نموده اند.
وی افزود: مراد از وحدت اسلامی یکی شدن عقاید و مذاهب اسلامی نیست بلکه مسلمین باید سعی کنند خودشان را به یکدیگر نزدیک کنند و تفاهم ایجاد نمایند.
وی در خاتمه اذعان کرد: توصیه ما به همه مسلمانان عالم این است که روی ابعاد شخصیت پیامبر اکرم(ص) و زندگی و سیره اخلاقی آن حضرت و تعالیمی که از آن حضرت به ما رسیده بیشتر اهتمام ورزند و این فرایض را در زندگی خود بکار ببرند تا نور محمدی سرتا سر زندگی شان را فرا گیرد.
انتهای پیام/
,
,
]
ارسال دیدگاه