اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کنایه عجیب شهردار مشهد به سفر روحانی

کنایه عجیب شهردار مشهد به سفر روحانی
در سفر اخیر رئیس جمهور به مازندران که پس از دو سال انجام شد، چیزی که به چشم آمد، نبود پروژه های مناسب در حد رئیس جمهور بود و همین مساله کنایه شهردار مشهد را موجب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تابناک، در سال های گذشته خصوصا در دو سال آخر مدیریت دولت احمدی نژاد مشکلات اقتصادی کشور به جایی رسید که بسیاری از طرح های زیربنایی کشور و به تبع آن پروژه های مازندران با مشکل اساسی مواجه شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


اما دولت روحانی که با شعار رفع این مشکلات روی کار آمد و توانست اقبال توده مردم را به دست بیاورد، گویی هنوز هم نتوانسته است بر این مشکلات حداقل در مازندران فائق آید و گواه این مساله رکود بی نظیر توسعه زیرساختی مازندران در دو سال گذشته بوده است و باز هم سند این مدعا افتتاح سالن های مرغداری و دامداری های شخصی در هفته دولت در کنار معدود پروژه های دولتی در هفته دولت امسال و سال گذشته بوده است.

در سفر اخیر رئیس جمهور به مازندران که پس از دو سال انجام شد، چیزی که به چشم آمد، نبود پروژه های مناسب در حد رئیس جمهور بود و همین مساله کنایه شهردار مشهد را موجب شد.

صولت مرتضوی شهردار مشهد در روزهای گذشته با اشاره به سفر اخیر رئیس‌جمهور و هیئت‌دولت به مازندران گفت: دولتی‌ها در این سفر به‌اذعان رسانه‌ها حدود ١٧٠میلیارد تومان پروژه را افتتاح کردند، اما در پروژه‌های شهری مشهد فقط در شش‌ماهه نخست امسال برای توسعه خط یک قطار‌شهری، رقمی حدود 200میلیارد تومان هزینه شده است.

شهردار مشهد در ادامه به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور در ارتباط با بسته امید خروج از رکود نیز اشاره کرد و گفت: رئیس‌جمهور در نطق اخیر خود از تدوین بسته امید برای خروج از رکود خبر دادند و در این ارتباط خواهش من به‌عنوان یکی از شهرداران کلان‌شهرهای ایران، رونمایی هرچه‌سریع‌تر از این بسته است.

حال باید دید با وجود اعتبارات اندک اما زیربنایی دولت در سفر اخیر به مبلغ کمتر از هزار میلیارد تومان روند توسعه مقصد نخست گردشگران کشور به کجا خواهد انجامید.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه