در جشنواره شهروند برگزیده بجنورد صورت گرفت

انتخاب ۳ تن از اعضای هیأت علمی دانشگاه بجنورد به عنوان شهروند برگزیده

انتخاب ۳ تن از اعضای هیأت علمی دانشگاه بجنورد به عنوان شهروند برگزیده
سه نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه بجنورد در «سومین جشنواره شهروند برگزیده» شرکت و به عنوان شهروند برگزیده انتخاب شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری «دانشجویان بیدار»، «سومین جشنواره شهروند برگزیده» بجنورد برگزار شد و ۱۵۰ نفر در این جشنواره شرکت کردند که از این تعداد ۲۰ نفر به عنوان شهروند برگزیده انتخاب شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پایگاه خبری «, دانشجویان بیدار, دانشجویان بیدار, »،,

از میان این ۲۰ نفر، سه نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه بجنورد به خاطر فعالیت های برجسته علمی پژوهشی خود عنوان شهروند برگزیده را به خود اختصاص دادند.

,

محسن ضیایی از گروه آموزشی مهندسی صنایع، فروغ معین مقدس از گروه آموزشی ریاضی و حسن سجادی بورسیه دانشگاه و دانشجوی دکتری رشته مهندسی مکانیک به جهت چاپ و ارائه مقالات متعدد در مجلات علمی معتبر و کنفرانس های علمی و بین المللی شایسته این عنوان شدند.

,

انتهای پیام//

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه