مدیر کل آموزش و پرورش استان خبر داد :
کسب رتبه برتر کشور در عملکرد پروژه مهر
مدیر کل آموزش و پرورش استان صبح امروز در نشست شورای معاونین با بیان اینکه رویکرد امروز دستگاه تعلیم و تربیت جلب مشارکت حداکثری بخشهای مختلف است از کسب رتبه برتر کشور در عملکرد پروژه مهر استان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سخن پرس ، پاشایی رویکرد امروز دستگاه تعلیم و تربیت را جلب مشارکت حداکثری بخشهای مختلف در اداره کرد این مجموعه عنوان کرد و از کسب رتبه برتر استان در عملکرد پروژه مهر در بین استانهای کل کشور خبر داد
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,مدیر کل آموزش و پرورش استان با تاکید بر توجه جدی بحث تفاهم نامه ها بعنوان یکی از سیاستهای وزارتخانه ادامه داد: تفاهم نامه ها سندی مکتوب است که به منظور توسعه مشارکت و خلق فرصتهای جدید در حوزه تعلیم و تربیت با استفاده از امکانات سایر بخشها ایجاد می شود.
,جعفر پاشایی با اعلام اینکه بیش از ۲۰ تفاهم نامه در سطح وزارتخانه منعقد شده است اظهار داشت: در سطح استان نیز قدمهای ارزشمندی در این حوزه برداشته شده است باید توجه داشت که تفاهم نامه ها عملیاتی شده و در روی کاغذ نمانند.
,مدیر دستگاه تعلیم و تربیت استان تصریح کرد: امسال در کارگروههای مختلف پروژه مهر با هماهنگی و یکدلی شاهده حرکتهای نو متفاوتی بودیم که حاصل آن کسب رتبه برتر کشور در این بخش بود.
,وی با بیان اینکه نباید در سایه این موفقیتها از تلاش غافل بود گفت: ضرورت دارد که با بررسی بخشهای مختلف در صدد بهبود امور و تقویت آن باشیم و حرکتهای جدیدی را ایجاد کنیم.
,پاشایی در پایان ضمن قدردانی از حوزه پشتیبانی به جهت صدور به موقع احکام طرح رتبه بندی و همچنین اجرای مناسب برنامه های سوگواری ایام محرم در سطح ستاد و نواحی و مناطق، تاکید بر عملیاتی نمودن بخشهای مربوط به آموزش و پرورش در سند تدبیر و توسعه، توجه جدی مسئولین امر به اجرای مناسب برنامه های یوم ا… ۱۳ آبان خواستار شد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه