دوازدهمین روز ازمحرم به یاد قافله سالار اسرای کربلا؛

نوای لبیک یا زینب(س) درآسمان سرپل ذهاب طنین انداز شد

نوای لبیک یا زینب(س) درآسمان سرپل ذهاب طنین انداز شد
شهرستان سرپل ذهاب میعادگاه عشاق شیر زن دشت کربلا شده است و نوای لبیک یا زینب (س) در آسمان سرپل ذهاب طنین انداز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بازی دراز،هر سال مصادف با دوازدهم محرم عاشقان و دلسوختگان ابا عبدالله (ع) با برگزاری مراسم عزاداری خود را درغم شیر زن دشت کربلا شریک می دارند و با ندای لبیک یا زینب (س) با این بزرگ بانو بیعت می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,

دراین مراسم عاشقان زینب کبری از کوچک و بزرگ آمده اند تا با دخت امیرالمومنین (ع) هم ناله شده و بر قلب حضرت زینب (س) مرهم شوند.

,

, ,

 در این آیین سوگواری حجت‌الاسلام هوشنگ کریمی امام جمعه موقت شهرستان  درطی  سخنانی گفت: ماه محرم واقعه‌ای است که در راستای بیان حقیقت یک جامعه و آگاهی بخشی به آن انجام می‌شود.

,

هوشنگ کریمی در ادامه افزود : الگوگیری خواهران از زندگی حضرت زینب (س) و شناساندن سیره عملی زندگی امام حسین(ع) از اهداف برگزاری تجمع رهروان زینبی در بقاع متبرکه است.

,

, ,

وی ادامه داد: حضرت زینب(س) به عنوان رسانه گویای عاشورای حسینی عامل اصلی بصیرت افزایی واقعه عاشورا بودند و به برکت بصیرت افزایی این بانوی بزرگوار جهان اسلام بود که امروز واقعیت های نهضت حسینی به دست ما رسیده است.

,

, , , , , , , , , , , , , ,

انتهای پیام / ق

,

, , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه