نقدی بر اظهارات تأمل‌برانگیز نوبخت؛

پروژه نفوذ «شوخی‌بردار» نیست آقای سخنگو!

پروژه نفوذ «شوخی‌بردار» نیست آقای سخنگو!
دولت به جای گرفتارشدن در بازی‌های سیاسی بیگانگان و تقابل با جریان‌های دلسوز داخلی، به جد درصدد بهبود وضعیت کشور و خروج از رکود باشد و در این مسیر نیز از هرگونه اتهام‌زنی ناروا بپرهیزد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، پس از ایراد نقطه نظراتی از سوی کارشناسان و اهالی رسانه پیرامون توجه ویژه مسئولان دولت به پروژه نفوذ دشمن در دوران پس از تحریم، به نظر می‌رسد این موضع دلسوزانه به مذاق برخی از مقامات دولتی خوش نیامده و عده‌ای به جای هوشیاری در مقابل توطئه دشمنان، نسبت به دغدغه‌های نیروهای انقلابی داخل عینک بدبینی بر چشم زده‌اند. در همین حال ظهر امروز نوبخت، سخنگوی دولت طی نشست خبری خود با اشاره به استقبال دولت از رهنمودهای رهبری راجع به نفوذ بیگانگان، در اظهارنظری قابل تأمل گفت:«اینکه عده‌ای در خیابان راه بیافتند و به هر تیم اقتصادی که به کشور می‌آید بگویند نفوذ است، نمی‌شود و این کار ادامه شرایط تحریم از داخل است.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

*دولت «پروژه نفوذ» را جدی بگیرد 
انتقاد نوبخت نسبت به موضع‌گیری‌های اخیر نیروهای داخلی و تأکید بر مقابله با پروژه نفوذ دشمنان، در شرایطی است که بارها جریان‌های مخالف جمهوری اسلامی به‌ویژه سیاستمداران آمریکایی به طور علنی بحث تغییر ماهیت نظام فعلی ایران پس از اجرای برجام را پیش کشیده‌اند و مجدانه درصددند تا برنامه‌های توطئه‌آمیز خود را حین اجرای برنامه جامع اقدام مشترک در داخل پیاده‌سازی کنند؛ لذا برای نیل به اهداف خود ناگزیرند به شکل پنهانی و در پوشش تیم‌های اقتصادی و حتی گردشگری وارد کشور شوند؛ نمونه آن سفر اخیر جک استراو، وزیرخارجه اسبق انگلیس بود که البته این اقدام وی با اعتراضات گسترده مردم و دانشجویان شهرهای مختلف کشورمان روبرو شد. حال آنکه در این موقعیت چطور برخی چهره‌های شاخص دولت نمی‌خواهند واقعیتِ تخاصم دشمنان را بپذیرند و پروژه نفوذ را جدی بگیرند، جای سوال دارد.

,
,

*نیروهای ارزشی پیرو منویات رهبری
سخنگوی دولت در بخشی از سخنان امروز خود به استقبال از رهنمودهای رهبری نظام پیرامون مسئله نفوذ بیگانگان پرداخته است؛ نکته‌ای که بی‌تردید به‌دلیل فحوای ولایتمدارانه آن با واکنش مثبت نیروهای انقلابی و ارزشی همراه است. پیرو همین موضوع، دولت باید بداند که دغدغه‌مندان داخلی دنباله‌رو منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، در اظهارنظرها و بعضا انتقادات خود هیچگونه مقصودی جز همیاری دولت در جلوگیری از اجرای طرح‌های خباثت‌آمیز غرب و آمریکا ندارند و خالصانه در این مسیر هم‌قدم با رهبری حرکت می‌کنند.

,
,

*ضرورت اتحاد بین دولت و نیروهای انقلابی
در خاتمه باید اذعان داشت که اجرای برجام با رعایت شروط رهبر معظم انقلاب و احتیاط در تعامل با برخی کشورها، می‌تواند برکات خوبی را برای نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران فراهم آورد و هیچ نیروی انقلابی از داخل به‌دنبال ادامه شرایط تحریم نیست؛ لذا بهتر است دولت به جای گرفتارشدن در بازی‌های سیاسی بیگانگان و تقابل با جریان‌های دلسوز داخلی، به جد درصدد بهبود وضعیت کشور و خروج از رکود باشد و در این مسیر نیز از هرگونه اتهام‌زنی ناروا بپرهیزد تا شاهد اتحاد و انسجامی مستحکم‌تر از گذشته بین اقشار مختلف مردم و مسئولان دولتی باشیم.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه