اجرای6 گروه تعزیه خوان در شهرستان سیریک
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیریک از اجرای شش گروه تعزیه خوان در این شهرستان به مناسبت ماه محرم خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی کریمی زاده سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیریک در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار فرهنگ کده ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام محرم، اظهار کرد: شش گروه تعزیه خوان شهرستان در روستاهای مختلف سیریک از جمله کوهستک ، پالور ، کرپان ،روتان ،شهید مردان و کنارجو با همکاری انجمن تعزیه و کانون های فرهنگی در ایام محرم به اجرای تعزیه پرداختند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ کده ,وی عنوان کرد: همایش تجلیل از پیرغلامان حسینی با حضور همه گروه های تعزیه خوان و هیأت های مذهبی در حسینیه شهید مردان ،نمایش نمادین ورود کاروان امام حسین (ع) از مکه به سرزمین کربلا در روستای روتان و برگزاری شب شعر بسیج و عاشورا از جمله برنامه های عاشورایی ویژه دهه محرم امسال بود.
,
کریمی زاده افزود: تعزیه یا شبیه خوانی نوعی نمایش مذهبی ، آیینی ،معنوی و اسلامی است که به بیان ماجرای قیام عاشورا و شهادت امام حسین (ع) و مصائب اهل بیت (ع) می پردازد که تأثیر شگرفی بر مخاطبان دارد .
,
,
وی، ماه محرم را فرصتی برای انتقال فرهنگ دینی، اسلامی و عاشورایی به نسل جوان جامعه دانست و بیان کرد: زبان هنر گویاترین ابزار برای انتقال فرهنگ عاشورا است.
,,
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیریک عنوان کرد: سیریک از جمله مراکز فعال در حوزه تعزیه خوانی است و اغلب روستاها ی آن دارای گروه های اختصاصی یا مشترک تعزیه خوانی هستند.
,
وی بیان کرد: تعزیه خوانی خوب و متعهدانه می تواند در راه انتقال فرهنگ عاشورایی و ایثار و شهادت اثربخش باشد و شایسته است که این هنر جدی گرفته شود .
,
,
وی در پایان از زحمات مسئول انجمن تعزیه به پاسداشت ساماندهی وضعیت گروه های تعزیه خوانی تشکر و قدر دانی کرد.
,,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه