پزشک متخصص قلب و عروق:
فوائد ماهی بیش از مضرات آن است
دکتر علی فلاح نژاد : اثر حفاظت بخش روغن امگا سه بر احتمال سمیت ناشی از جیوه غلبه می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز،دکتر علی فلاح نژاد ، پزشک متخصص قلب و عروق گفت : ماهی احتمالا مهم ترین غذایی است که به تنهایی برای سلامت مفید است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهجت نیوز,وی اظهار می دارد با آنکه برخی گونه ها حاوی سطوح نگران کننده ای از جیوه و دیگر آلوده کننده ها هستند ، وقتی فوائد و مضرات ماهی را با هم مقایسه می کنیم ، فوائد مصرف آن خیلی بیشتر از خطرات احتمالی است.
,وی گفت : مصرف این غذاها در جلوگیری از یک عامل خطر آفرین مهم یعنی بیماری های قلبی عروقی اهمیت زیادی دارد که نمی توان از آن صرفنظر کرد.
,فلاح نژاد ادامه داد : در حال حاضر روغن های امگا – سه نقش آفرینان برجسته دنیای تغذیه محسوب می شوند و برای سلامت همه مفیدند که منبع اصلی این روغن ها ماهی های روغنی و روغن ماهی است.
,وی اظهار داشت : گرچه احتمال آلودگی آب ها بوسیله ترکیبات سمی از جمله جیوه و انتقال آن به گوشت ماهی بویژه در برخی انواع امکان پذیر است و زنان و کودکان در معرض خطر بیشتر قرار دارند ، نتیجه گیری محققان این است که با در نظر گرفتن کل جمعیت ، فوائد ماهی برای سلامت قلب بیش از خطرات احتمالی آن است.
,این پزشک متخصص در پایان گفت :مصرف مقدارکم ماهی برای مثال یک یا دو وعده در هفته احتمال مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی را تا ۱۷ درصد کاهش می دهد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه