مدیر آموزش و پرورش شهرستان رامیان:
دشمن برای نابودی قدرت نرم ایران می کوشد
مدیرآموزش و پرورش رامیان گفت:امروزه کشورهایی که مانند کشور ما دارای انسجام عقیدتی هستند و همدلی و هم زبانی و مشارکت اجتماعی قوی و پشتوانه مردمی دارند را به عنوان قدرت نرم می شناسند و دشمن می کوشد به هر وسیله ای برای نابودی این قدرت نرم اقدام کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلاس بیست ، «اسداله صادقلو» در کمیته بحران و پدافند غیر عامل اظهار کرد: هفته پدافند غیر عامل با شعار پدافند غیر عامل، مصون سازی وطن با همدلی و همزبانی دولت و ملت از ۴ آبان تا ۱۰ آبان در سراسر کشور برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاس بیست,وی با تشریح برنامه های هفته پدافند غیرعامل گفت: با برنامه ریزی های انجام شده از سوی سازمان پدافند غیرعامل روز دوشنبه (چهارم آبان) با شعار اقتدار ملی در سایه پیشرفت علم و دانش بومی پدافند غیرعامل، روز سه شنبه (پنجم آبان) با شعار جامعه سالم، محور پایداری ملی، روز چهارشنبه (ششم آبان) با شعار ارتقاء آمادگی، اقتدار درون زا، امنیت پایدار، روز پنجشنبه (هفتم آبان) با شعار اقتصاد مقاومتی، با همدلی و همزبانی دولت و ملت پایدار نامگذاری شده است.
صادقلو افزود: روز جمعه (هشتم آبان) را با شعار مدیریت جهادی، بسیج و مصون سازی جامعه، روز شنبه (نهم آبان) با شعار استانداردسازی، مقاوم سازی زیرساخت ها و سرمایه های ملی و روز یکشنبه (دهم آبان) را با شعار مصون سازی سرمایه های ملی در فضای سایبری را از دیگر روزهای هفته پدافند غیرعامل اعلام کرد.
وی خاطرنشان کرد: دفاع تکلیف و حقوقی است که خداوند متعال بر انسان واجب کرده تا از جان، مال، خانواده، دین و کشور خود در برابر آسیب های هر متجاوز محافظت کنند.
انتهای پیام/
وی با تشریح برنامه های هفته پدافند غیرعامل گفت: با برنامه ریزی های انجام شده از سوی سازمان پدافند غیرعامل روز دوشنبه (چهارم آبان) با شعار اقتدار ملی در سایه پیشرفت علم و دانش بومی پدافند غیرعامل، روز سه شنبه (پنجم آبان) با شعار جامعه سالم، محور پایداری ملی، روز چهارشنبه (ششم آبان) با شعار ارتقاء آمادگی، اقتدار درون زا، امنیت پایدار، روز پنجشنبه (هفتم آبان) با شعار اقتصاد مقاومتی، با همدلی و همزبانی دولت و ملت پایدار نامگذاری شده است.
,صادقلو افزود: روز جمعه (هشتم آبان) را با شعار مدیریت جهادی، بسیج و مصون سازی جامعه، روز شنبه (نهم آبان) با شعار استانداردسازی، مقاوم سازی زیرساخت ها و سرمایه های ملی و روز یکشنبه (دهم آبان) را با شعار مصون سازی سرمایه های ملی در فضای سایبری را از دیگر روزهای هفته پدافند غیرعامل اعلام کرد.
,وی خاطرنشان کرد: دفاع تکلیف و حقوقی است که خداوند متعال بر انسان واجب کرده تا از جان، مال، خانواده، دین و کشور خود در برابر آسیب های هر متجاوز محافظت کنند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه