مدیران بجای افتتاح زود هنگام پروژه ها درجهت تامین اعتبارها تلاش کنند

مدیران بجای افتتاح زود هنگام پروژه ها درجهت تامین اعتبارها تلاش کنند
تنها سالن ورزشی شهرستان هیرمند سالهاست از بسیاری خدمات محروم مانده و وضعیت نامطلوبی را دارد عدم توجه به این سالن وافتتاح سالن جدید خود حکایتی دیگراز این نوع فعالیتهاست، که در چند سال آینده به سبب همین عدم نظارتها به سرنوست سالن قبلی دچار گردد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از ندای هیرمند،درسالهای اخیر رویکردهای جدید دولت وادارات به منظور نمایش نوعی از فعالیت های مدیران در مناسبتها ،نسبت دادن یک طرح ویا پروژه بنام افراد وگروه های خاص و افتتاح طرح های بهره برداری شده در ادوار گذشته ویا نیمه تمام در دستور کار قرار گرفته است.
اما انگیزه اصلی این نوع رویکرد چیست ؟ کاملا مشخص وآشکار است که اکثر مدیران به نوعی در تلاشند تا از این طریق ضعفها و کاستی های را در امر خدمت به مردم پوشش داده و اینگونه طرحها وفعالیتها را در گوشه از حوزه فعالیت خود بگنجاند.
با اینکه این نوع اقدامات در سطح مدیران عملیاتی بیشتربه چشم میخورد  اما در دولت تدبیر وامید دامنه این نوع نگرش به مدیران میانی وحتی عالی نیز کشیده شده است.
بطوری که در هفته دولت امسال بسیاری از طرحهایی که مورد بهره برداری قرار گرفت سالهاست  از فعالیت آن گذشته ودر دولت های پیشین نیز مورد بهره برداری گرفته است  وپروژه های در دست اقدام که افتتاح می گردد برای بهره برداری نیاز به تامین اعتبار ویژه ومستلزم زمان بیشتر است.
در همین راستا یکی از پروژه ها که آغاز بکار آن از روزهای پایانی دولت قبل آغاز ودر روز گذشته با همین نوع نگرش افتتاح زود هنگام وقبل از پایان در دستور کار اداره ورزش وجوانان شهرستان هیرمند قرار گرفت سالن چند منظوره ورزشی خواهران در شهر دوست محمد است.
با اینکه این سالن تا زمان بهره برداری و عملیاتی شدن جهت استفاده جوانان زمان زیادی را نیاز دارد تعجیل در افتتاح آن از سوی اداره ورزش وجوانان سوالی است که ذهن همگان را بخود مشغول کرده است.
در این بین تاخیر چند ساعته مدیر کل اداره ورزش وجوانان که در حاشیه سفر کاری به شهرستان زهک قرار بود افتتاح این مجموعه را در زمره ره آوردهای این سفر داشته باشد و بامشاهده وضعیت فعلی سالن نیمه تمام که حتی با برق غیر قانونی روشنایی آن تامین شده بود از نکات حالب توجه در ارائه خدمات این اداره به جوانان شهر مرزی دوست محمد است که با مشاهده وضعیت موجود افتتاح آن به تعویق افتاد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای هیرمند,
,
,
,
,
,
,

باید پذیرفت که در شهرهای کوچک متاسفانه عدم نظارتهای فنی وقانونی در کنار عدم مطالبات مردمی در راستای رفاه عمومی زمینه ساز شکل گیری اینگونه رویکردها از سوی مسئولین  می باشد .
در حالیکه تنها سالن ورزشی این شهرستان سالهاست از بسیاری خدمات محروم مانده و وضعیت نامطلوبی را دارد عدم توجه به این سالن وافتتاح سالن جدید خود حکایتی دیگراز این نوع فعالیتهاست که در چند سال آینده به سبب همین عدم نظارتها به سرنوست سالن قبلی دچار  خواهد گردد.
ای کاش مسئولین اداره ورزش وجوانان شهرستان بجای عجله بسیار زیاد برای افتتاح این پروژه نیمه تمام به دیگر امورات ورزشی که بسیاری از جوانان و ورزشکاران به جهت عدم توجه وبرنامه ریزی کافی از آن رنج می برند توجه می کردند زیرا نقش اداره ورزش وجوانان به منظور پر کردن اوقات فراغت جوانان وحمایت از جوانان مستعد در زمینه های ورزشی بسیار حائز اهمیت است آن هم در شهرستانی مرزی که از گذشته های دور به جهت تهاجم فرهنگی وایجاد مشاغل کاذب تهدیدی جدی برای این قشر محسوب می گردد.

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه