مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان:
5میلیارد تومان نیاز ضروری پروژه ساماندهی رودخانه برزک است
مدیر کل مدیریت بحران استان اصفهان گفت: فاز اول پروژه ساماندهی رودخانه برزک که تا کنون بیش از ۳۵ درصد پیشرفت داشته است، برای تکمیل نیاز به ۵۰ میلیارد ریال اعتبار دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشان اول، مدیر کل مدیریت بحران استان اصفهان در بازدید از عملیات اجرایی رودخانه بیداک برزک در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: مطالعات اولیه این پروژه به طول ۲۵ کیلومتر در سنوات گذشته با اعتبار بالغ بر صد میلیون تومان توسط آب منطقه ای استان انجام گرفته است و عملیات اجرایی فاز اول آن از طریق مشارکت های مردمی و مساعدت مسئولین شهرستان و استان در حال انجام می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشان اول,منصور شیشه فروش تصریح کرد: منطقه کوهستانی برزک در معرض سیل می باشد. سیل در سال ها گذشته خسارات زیادی را برای مردم و منطقه در پی داشته و ضرورت دارد تا با ساماندهی مسیل، از ضرر و زیان ناشی از حوادث غیرمترقبه در این گونه مناطق پیشگیری به عمل آید.
,وی با بیان این که انجام پروژه ساماندهی رودخانه برزک مصداق بارز شعار سال است یادآور شد: اجرای این پروژه با همدلی و همزبانی مردم در حال انجام است. مردم با کمک در آزادسازی های طول مسیر ، همکاری در عملیات اجرایی و تأمین بخش موثری از هزینه های این پروژه قدم های موثری در جهت عملیاتی شدن این پروژه برداشته اند.
,شیشه فروش تصریح کرد: با توجه به ضرورت انجام پروژه و طی شدن مطالعات حریم و بستر و مطالعات ساماندهی به دنبال اعتبار لازم از طریق سازمان مدیریت بحران کشور برای تأمین هزینه ها و تسریع در انجام پروژه می باشیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه