استاندار اردبیل؛
مردم اردبیل چشم انتظار تحقق وعده راه آهن رئیس جمهور هستند
استاندار اردبیل در مراسم تودیع و معارفه مدیران راه و شهرسازی گفت: مردم اردبیل همچنان چشم انتظار تحقق وعده رئیس جمهور در باره راه آهن اردبیل - میانه هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آذرسلام مجید خدابخش در مراسم تودیع و معارفه رؤسای راه و شهرسازی استان اردبیل که با حضور معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی در سالن فدک این شهر برگزار شد با اشاره به توریستی و گردشگری بودن استان و ورود اتباع آذربایجان از مرز بیله سوار گفت: محورهای مواصلاتی استان وضعیت مطلوبی ندارد بنابراین مدیر جدید از لحاظ کمی و کیفی این وضعیت را بهبود بخشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذرسلام,مقام عالی اجرایی استان اردبیل در ادامه خطاب به معاون وزیر راه اظهار داشت: در سفر استانی رئیس دولت تدبیر و امید به اردبیل، چندین وعده داده شده بود که از بین آن موضوع راه آهن اردبیل - میانه بلاتکلیف و نیمه کاره مانده است و مردم چشم انتظار تحقق این وعده داده شده رئیس جمهور هستند.
,وی با اشاره به رضایت بخش نبودن وضعیت جوی و محل استقرار فرودگاه اردبیل و لغو و یا تاخیر بیشتر پروزاها راه آهن اردبیل را در کنار آن راهگشا معرفی و افزود: راه آهن اردبیل ارتباط مستقیمی با توسعه اقتصادی، اشتغالزایی و ارتباط با همسایگان دارد.
,مجید خدابخش استاندار اردبیل در پایان با مهم و حیاتی دانستن بحث معرفی این استان به عنوان منطقه آزاد تجاری و ویژه اقتصادی اظهار داشت: مصوبات دولت امید در این خصوص برای استان اردبیل تعیین کننده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه