برد کلیولند و شروع شکستهای لیکرز
رقابتهای لیگ بسکتبال NBA با نخستین برد کلیولند و اولین باخت لسآنجلس لیکرز ادامه پیدا کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛روز دوم از فصل جدید رقابتهای لیگ بسکتبال حرفهای آمریکا با برگزاری 14 مسابقه همراه بود که در جریان این دیدارها کلیولند پس از شکست در روز نخست برابر شیکاگو بولز به مصاف ممفیس رفت و با درخشش کوین لاو و لبرون جیمز با نتیجه 106 بر 76 به برتری رسید. کوین لاو در این دیدار با کسب 17 امتیاز، 13 ریباند و 3 پاس منجربه گل بهترین بازیکن میدان بود و نقش زیادی در برد کلیولند ایفا کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,اوکلاهوماسیتی و سنآنتونیو دو تیم قدرتمند کنفرانس غرب هم به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان اوکلاهوما با نتیجه 112 بر 106 حریفش را شکست داد. وست بروک، گارد راس اوکلاهوما با 33 امتیاز، 2 ریباند و 10 پاس منجربه گل ستاره میدان بود و نقش زیادی در برد تیمش ایفا کرد. کوین دورانت نیز با 22 امتیاز دیگر بازیکن موثر این تیم بود.
,لسآنجلس لیکرز تیم بحران زده سالهای اخیر NBA بامداد امروز به مصاف مینهسوتا رفت و با نتیجه نزدیک 112 بر 111 تن به شکست داد. کوبی برایانت ستاره تیم لیکرز با 24 امتیاز عملکرد خوبی برای تیمش داشت اما نتوانست از شکست این تیم جلوگیری کند. ریکی روبیو گارد اسپانیایی مینهسوتا با 28 امتیاز نقش زیادی در برد تیمش ایفا کرد.
,** نتایج دیگر دیدارهای برگزار شده به شرح زیر است:
,اورلاندو 87 – واشنگتن 88
,بوستون 112 – فیلادلفیا 95
,دیتروید 92 – یوتاجاز 87
,میامی 104 – شارلوت 94
,بروکلین 100 – شیکاگوبولز 115
,تورنتو 106 – ایندیانا 99
,هیوستون 85 – دنور 105
,میلواکی 97 – نیویورک 112
,فینیکس 95 – دالاس 111
,پورتلند 112 – نیواورلان 94
,ساکرامنتو 104 – لسآنجلس کلیپرز 111
,,
انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه