logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

چین به سیاست «تک‌فرزندی» پایان داد

چین به سیاست «تک‌فرزندی» پایان داد
پیش از این دولت چین با تصویب و اعمال قوانینی، خانواده‌هایی را که از قانون تک فرزندی تخطی می‌کردند مجازرات می‌کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فارس به نقل از خبرگزاری دولتی و رسمی «شینهوا» چین گزارش داد که دولت این کشور به سیاست تک فرزندی پایان داد و از این پس هر خانواده این کشور قانونا اجازه دارد که دو فرزند داشته باشد.

دولت چین به سیاست تک فرزندی خود پایان داد و از این پس هر خانواده چینی می‌تواند دو فرزند داشته باشد.

چین که پرجمعیت‌ترین جمعیت جهان را دارد، از سال 1979 به منظور کنترل جمعیت و مقابله با رشد بی رویه جمعیت خود سیاست «تک‌فرزندی» را ایجاد و وضع کرد؛ سیاستی که برنامه کنترل جمعیت در چین بود.

امروز پنجشنبه خبرگزاری رسمی و دولتی چین گزارش داد که به دستور دولت، سیاست تک فرزندی در این کشور کمونیستی پایان یافت.

«شین‌هوا» گزارش داد: «چین سیاست تک فرزندی را کنار گذاشت و همه زوج‌ها اجازه دارند که دو فرزند داشته باشند».

در بیانیه حزب کمونیست چین درباره پایان سیاست تک فرزندی آمده است: «چین به همه زوج‌ها اجازه خواهد داد تا دو فرزند داشته باشند و سیاست چند دهه‌ای خود درباره تک فرزندی را رها می‌کند».

پیش از این دولت چین با تصویب و اعمال قوانینی، خانواده‌هایی را که از قانون تک فرزندی تخطی می‌کردند مجازرات می‌کرد.

چین بیش از 1.3  میلیارد نفر دارد و با حدود 9٫6 میلیون کیلومتر مربع جزو چهار کشور اول وسیع در دنیا است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ع

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه