مدیر کمیته امداد گرمه خبر داد:

کمک 110 میلیون ریالی خیر تهرانی به نیازمندان گرمه‌ای

کمک 110 میلیون ریالی خیر تهرانی به نیازمندان گرمه‌ای
مدیر کمیته امداد گرمه از کمک 110 میلیون ریالی خیر تهرانی به نیازمندان گرمه‌ای خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری گرمه: حسین‌پور مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان گرمه با اعلام این خبر افزود: با توجه به برنامه‌ریزی‌ها و رایزنی‌های انجام‌شده با خیرین و موسسات خیریه شهر تهران 110 میلیون ریال کمک نقدی و غیر نقدی برای نیازمندان شهرستان گرمه جذب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری گرمه,

وی اضافه کرد: از مجموع کمک‌های خیرین تهرانی 35 میلیون ریال آن برای اطعام نیازمندان در شهرهای ایور و درق و روستای بیدک هزینه شده است.

,

حسین‌پور اظهار داشت: 75 میلیون ریال از مبالغ اهدا شده توسط خیرین نیز به صورت کالا شامل البسه گرم زمستانی بین نیازمندان شهرستان گرمه توزیع شد.

,

وی با اشاره به فعالیت سه مرکز نیکوکاری در شهرستان گرمه از خیرین خواست جهت اطمینان از رسیدن کمک‌های حمایتی خود به دست نیازمندان واقعی به این مراکز مراجعه و با کمیته امداد به‌عنوان اصلی‌ترین نهاد حمایت از محرومین جامعه، همکاری بیش‌ازپیش داشته باشند.

,

خاطرنشان می‌گردد در شهرستان گرمه 1650 نفر در قالب 850 خانوار تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه