رسول خطیبی: دوست دارم دربی پایتخت مساوی شود

رسول خطیبی: دوست دارم دربی پایتخت مساوی شود
سرمربی سابق تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: دوست دارم دربی امروز سرخابی های تهران با نتیجه مساوی به پایان برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسول خطیبی در خصوص پیش بینی خود از نتیجه دربی امروز استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: من دوست دارم این بازی مساوی شود، البته نه بخاطر این دو تیم بلکه بخاطر تیم های تبریزی که با استفاده از این تقسیم امتیاز بین استقلال و پرسپولیس بتوانند به صدر جدول نزدیک تر شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان این مطلب افزود: امیدوارم نتیجه مساوی احتمالی دربی با پیروزی تیم تراکتورسازی مقابل صبا توام باشد و تیم شهرم به صدر جدول نزدیک تر شود. خطیبی در ادامه گفت: همچنین دوست دارم تا گسترش فولاد هم شنبه بتواند حریف خود را شکست داده و این تیم شهرم نیز به بالای جدول نزدیک تر شود.

,

سرمربی سابق تیم های ماشین سازی، گسترش فولاد و تراکتورسازی تبریز که پس از مدتها سکوت امروز دوباره با ما مصاحبه کرد، در ارتباط با دوری خود از رسانه ها و عدم مصاحبه طی چند ماه اخیر عنوان کرد: آرامش تیم های شهرم برای من از مصاحبه کردن مهم تر است، آرزویم این است تراکتورسازی و گسترش فولاد در کمال آرامش بازی های خود را انجام داده و به نتیجه های دلخواه خود دست پیدا کنند.

,

وی افزود: من چه در تیم های تبریز باشم و چه نباشم، به عنوان یک تبریزی آرزوی موفقیت تیم های شهرم را دارم و امیدوارم همه تیم های تبریز بتوانند با موفقیت های خود دل هواداران فهیم و باشعور را شاد کنند.

,

 

,

انتهای خبر

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه