بارش باران کار دست گیلانی ها داد؛
تصاویری از زیر آب رفتن پل و مسدود شدن راه ارتباطی یک روستا در گیلان
بارش ممتد باران در چند روز اخیر موجب طغیان روخانه های گیلان شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از واران نیوز:در شرایطی که چند سالی است موضوع خشکسالی و کمبود بارش باران را در خبر های مختلف می شنویم اما پاییز امسال برای گیلانیان با سالیان پیش متفاوت بوده و بارش رحمت الهی در آغاز فصل پاییز نوید از سالی پر برکت به کشاورزان می دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, واران نیوز, واران نیوز,بارش باران در چند روز اخیر سبب بالا آمدن آب رودخانه ها و مسدود شدن چند راه روستایی در گیلان شده است.
,از بین رفتن پوشش گیاهی و برداشت غیر اصولی شن از بستر رودخانه ها و قطع بی رویه درختان و تخریب جنگل ها و مراتع طبیعی باعث شده که مداومت بارش در چند روز موجب طغیان رودخانه ها و بعضا تحمیل خسارت متعدد به مردم و دولت میشود.
,شاهد این مدعا هزینه های زیادی است که برای جبران این گونه خسارات گاه و بی گاه توسط دولت پرداخت می شود و کم کم حالتی روتین به خود گرفته.
,تصاویر زیر مربوط به طغیان رودخانه زیده و زیر آب رفتن پل ارتباطی این روستا است.
,, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه