به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی؛

زنگ ایثار و شجاعت در مدارس گلستان به صدا در آمد

زنگ ایثار و شجاعت در مدارس گلستان به صدا در آمد
همزمان با فرا رسیدن سومین روز از هفته بسیج دانش آموزی زنگ ایثار و شجاعت در مدارس سراسر استان گلستان به صدا در آمد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلاس بیست ، همزمان با فرا رسیدن سومین روز از هفته بسیج دانش اموزی و نخستین روز هفته کاری مدارس زنگ ایثار و شجاعت در مدارس سراسر استان گلستان به صدا در آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , کلاس بیست, ,

«عبدالرضا برزگر»با گرامیداشت یاد و خاطره شهید حسین فهمیده  و شهدای دانش آموزدر گفتگو با خبرنگار کلاس بیست اظهار کرد: نوجوانان و جوانان در کشور همواره نقش پررنگی  را در خلق حماسه  داشته اند که 36 هزار دانش آموز شهید در دوران دفاع مقدس در کشور سند بارز این بصیرت است.

,

وی  افزود: هدف از نواخته شدن زنگ ایثار و شجاعت تکریم این دلاورمردی ها و از خود گذشتی ها است تا نسل چهارم انقلاب نیز آگاه شود.

,

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی گلستان با بیان اینکه نقش دانش آموزان درتصمیم سازی در مدارس باید تبیین شود، افزود: هشت سال جنگ تحمیلی نشان داده است که دانش آموزان می توانند عهده دار مسئولیت های فراوان باشند براین اساس واحدهای پیشگام مدارس به خود دانش اموز محول شده است تا با مدیریت در این حوزه  تمرین مدیریت برای مسئولیت پذیری در آینده کشور داشته باشد.

,

برزگر با بیان اینکه محور تمامی برنامه های بسیج دانش آموزی استکبارستیزی است، اذعان کرد: روشنگری بدعهدی امریکا در طول تاریخ  به بصریت افزایی دانش اموزان کمک خواهد کرد تا بار دیگر برای سردادن شعار  تمام نشدنی «مرگ برامریکا» و اعلام انزجار از استکبار و استکبار ستیزی آگاهانه تردرراهپیمایی 13 آبان حضور پر رنگ داشته باشند.

,

براساس این گزارش؛  استان گلستان ، ۵۳۱ شهید دانش آموز و ۱۰۹ شهید فرهنگی دارد.

,

گفتنی است، زنگ ایثار و شجاعت در مدرسه ایمان گرگان  به صدا در آمد و با اجرای ویژه برنامه پدافند غیر عامل در حال برگزاری است.

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه