کاندیدهای وزارت ورزش مشخص شدند
کیومرث هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک می شود؟
ظاهرا وزارت ورزش بر روی نام کیومرث هاشمی به جمع بندی رسیده و هاشمی گزینه نهایی وزارت برای انتخابات ریاست کمیته ملی المپیک است.[
به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا روز گذشته جلسه نهایی در وزارت ورزش برای معرفی کاندیدهای وزرات ورزش برای انتخابات ریاست کمیت برگزار شد و در مورد برخی افراد به جمع بندی نهایی رسیده اند .در این جلسه گزینه وزارت ورزش برای ریاست کمیته ملی المپیک کیومرث هاشمی اعلام شده است و دبیر کلی نیز قرار است به داور زنی برسد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, روز گذشته جلسه نهایی در وزارت ورزش برای معرفی کاندیدهای وزرات ورزش برای انتخابات ریاست کمیت برگزار شد و در مورد برخی افراد به جمع بندی نهایی رسیده اند,ظاهر در این جلسه برای انتخاب نایب رئیس هم چهار گزینه علیرضا دبیر، علی نژاد؛ خسروی وفا؛ و مشحون در اولویت هستند.از بین خزانه دار از بین رستگار و شجاعی یکی خزانه دار خواهد شد.
, دبیر، علی نژاد؛ خسروی وفا؛ و مشحون,انتخابات کمیته المپیک امروز ساعت 15 در آکادمی المپیک برگزار می شود انتخاباتی که ظاهرا نتیجه آن به احتمال فراوان کیومرث هاشمی برنده اش خواهد بود.داور زنی هم برای دبیرکلی باید رقابت فشرده ای با بهرام افشارزاده دبیرکلی فعلی انجام بدهد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه