معاون اول رئیس جمهوری:
زنجان پتانسیل های زیادی برای توسعه دارد
معاون اول رئیس جمهوری گفت: زنجان پتانسیل ها و استعدادهای طبیعی منحصر به فرد زیادی برای توسعه دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهرزنجان، اسحاق جهانگیری در بدو ورود به زنجان در جمع خبرنگارن افزود: زنجان پتانسیل ها و استعدادهای طبیعی منحصر به فرد زیادی از جمله معادن برای توسعه دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان،,وی با اشاره به ویژگی های مختلف این استان اظهار داشت: امکانات کشاورزی در زنجان، وجود اماکن تاریخی و جوانان تحصیلکرده جزء سرمایه های مهم استان زنجان برای توسعه هستند که زنجان با این ویژگی ها می تواند قطب مهم توسعه در کشور باشد.
,معاون اول رئیس جمهوری ضمن اشاره به برنامه های خود در این سفر گفت: در سفر یکروزه با مسئولان استانی در زمینه رفع مشکلات موجود که مانع به خدمت گرفتن توانمندی و استعدادها در جهت توسعه استان است گفت و گو و بررسی لازم انجام می شود.
,جهانگیری افزود: استان زنجان در همه ایام به خصوص در ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین (ع) زبانزد خاص و عام است.
,معاون اول رئیس جمهوری، وزیر صنعت معدن و تجارت و همراهان ایشان در این سفر سه واحد صنعتی استان زنجان را افتتاح می کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه