مسئول سازمان اردویی و راهیان نور سپاه حضرت نبی اکرم(ص) خبر داد:
بازدید 350 دانشآموز کرمانشاهی از مناطق عملیاتی غرب
مسئول سازمان اردویی و راهیان نور سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه گفت: 400 نفر از دانش آموزان دختر مقطعه متوسطه صحنه و بیستون عازم مناطق عملیاتی غرب شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوله بار، سرهنگ علی یوسفی راد گفت: این کاروان در قالبی 8 اتوبوس و طی دو روز از مناطق عملیاتی غرب بازدید می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوله بار,
وی افزود: مسیر این کاروان یادمان مرصاد و مناطق عملیاتی قصرشیرین و سرپل ذهاب است و همچنین شرکت نمایش رزمی فرهنگی با افلاکیان در پادگان توحید از برنامه های اردوی این دانش آموزان محسوب می شود.
,
یوسفی راد از ادامه اعزامهای روزانه دانش آموزان خبر داد و گفت: این کاروان بیست و ششمین کاروان راهیان نور دانش آموزی است که از مناطق عملیاتی غرب بازدید می کنند.
,
وی اعزام دانش آموزان به مناطق عملیاتی را مناسبترین راهکار در ترویج و پاسداری از ارزش های دفاع مقدس دانست و گفت: دانش آموزان در این سفر درس استقامت، ایستادگی و خودباوری را در بازید از مناطق عملیاتی کشوربا مرور خاطرات شهدا و رزمندگان فرا می گیرند.
,
انتهای پیام/خ
,
ارسال دیدگاه