علی رقم تأکید آیت‌الله علم‌الهدی مبنی بر توقف اجرای طرح ترافیک؛

6 ماهه دوم سال طرح ترافیک در منطقه ثامن اجرا می‌شود

6 ماهه دوم سال طرح ترافیک در منطقه ثامن اجرا می‌شود
سرپرست اداره ترافیک شهرداری ثامن گفت: طرح ترافیک در منطقه ثامن از ساعت 8 صبح تا ساعت 8 شب طی 6 ماهه دوم سال جاری اجرا می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، حامد آتشی، سرپرست اداره ترافیک شهرداری ثامن با بیان این مطلب اظهار داشــت: در شش ماهه دوم سال جاری، ســاعات طرح ترافیک در این محدوده به مدت 3 ســاعت کاهش می یابد و هم اکنون از 8 صبح تا 8 شب در حال اجراست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

 

,

 

,

وی افــزود: این طرح بــا زوج و فرد کردن پلاک خودروها در معابر هســته مرکزی منطقه اجرا می شــود و هدف از آن، کاهش بار ترافیک در این معابر و به دنبال آن، کاهش آلودگی است.

,

 

,

 

,

آتشی با بیان اینکه ورود غیرمجاز به محدوده طرح مورد نظر به وســیله دوربین های مربوط ثبت و جریمه اعمال می شود، تصریح کرد: محدوده اجــرای طرح ترافیک حد فاصــل خیابان های بهار، فداییان اسلام، 17 شهریور، بولوار وحدت، بولوار شهید کامیاب، خیابان شهید هاشمی نژاد و خیابان امام خمینی است.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه