به نام سوریه به کام آمریکا

آیا ظریف درباره مسائل غیرهسته ای با کری مذاکره می کند؟

آیا ظریف درباره مسائل غیرهسته ای با کری مذاکره می کند؟
وزرای خارجه ایران و آمریکا در حاشیه نشست وین درباره سوریه دو مرتبه طی دو روز با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار، در دیدار نخست جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در بدو ورود ظریف با حضور در هتل محل اقامت وزیر امور خارجه کشورمان با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار,

در این دیدار که با حضور برخی از اعضای تیم مذاکره کننده هسته‌ای دو کشور برگزار شد، طرفین در خصوص روند اجرایی شدن برجام گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

,

البته فردای آن روز باز هم محمد جواد ظریف و جان کری وزرای خارجه ایران و آمریکا برای دومین بار طی دو روز گذشته با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.

,

در دومین دیدار کری و ظریف که ساعت 20:00 انجام گرفت، عراقچی، بعیدی نژاد و محمدنیا و تیم هسته‌ای آمریکا نیز حضور داشتند.

,

این دیدار در خصوص موضوع هسته‌ای و نحوه اجرای برجام انجام گرفت.

,

اما وزارت خارجه آمریکا طی بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد دیدار ظریف و کری علاوه بر موضوع برجام درباره مسائل غیر هسته‌ای از جمله «وضعیت بازداشتی‌های آمریکا در تهران» بوده است.

,

این در حالیست که رهبر معظم انقلاب بارها تاکید داشتند که مذاکره با آمریکا در موضوع‌های غیرهسته‌ای ممنوع است.

,

نکته دیگر اینکه این نشست درباره کشور مهمی در منطقه به نام سوریه بوده است که می طلبد دیدارهای قبل و بعد از این نشست نیز پیرامون همین موضوع باشد و درگیر کردن برجام با این موضوع به نوعی می تواند تا حدودی بحث اصلی این نشست را به حاشیه ببرد.

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه