مدیر شبکه بهداشت شمیرانات و پردیس:
تاکنون 3500 نفر از مردم پردیس به بیماری ناشناخته مبتلا شده اند
مدیر شبکه بهداشت شمیرانات و پردیس با اعلام این خبر که تاکنون حدود 3500 نفر به این بیماری مبتلا شده اند خاطر نشان کرد: ما گزارشی مبنی بر وجود چنین بیماری در شهرهای همجوار نداشته ایم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی آفتاب ری؛ دکتر بهزاد کلانتری اظهار کرد: نتیجه آزمایش آب مشخص است اما ما باید بررسی کرده و دیگر موارد را هم در نظر داشته باشیم.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, آفتاب ری؛,بهزاد کلانتری در خصوص علت دقیق بیماری تصریح کرد: درست نیست که بنده فقط بحث آب را به شما اعلام کنم و نتیجه بیماری مردم پردیس را نمی توان رسانه ای کرد.
,مدیر شبکه بهداشت شمیرانات و پردیس پس از اشاره به روند بیماری بیان کرد: معمولاً بیماران خیلی بد حال نبوده و نیاز به بستری نداشته اند.
,وی روند بیماری طی چند روز اخیر را افزایشی و در دو روز گذشته روندی رو به کاهش برشمرد.
,کلانتری گفت: امروز نسبت به گذشته 50 درصد مراجعه بیماران کاهش یافته و امیدواریم این روند ادامه پیدا کرده و تا دو یا سه روز آینده روندی عادی در پیش داشته باشیم.
,مدیرشبکه بهداشت شمیرانات و پردیس رعایت بهداشت فردی را امری مهم دانست و افزود: مهمترین راه کنترل این بیماری رعایت بهداشت فردی است.
,با اعلام این خبر که تاکنون حدود 3500 نفر به این بیماری مبتلا شده اند خاطر نشان کرد: ما گزارشی مبنی بر وجود چنین بیماری در شهرهای همجوار نداشته ایم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه