کارشناس مسائل سیاسی:

به نظر می آید انحراف جدیدی در راه است

به نظر می آید انحراف جدیدی در راه است
اظهارات مشاور ارشد روحانی به مردم در حالی است که پیش‌تر اظهارات رئیس‌جمهور در جریان رای اعتماد به وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان نیز موجی از انتقاد و اعتراض را به‌وجود آورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دیارآفتاب،یکی از دردسرهای هر دولتی که گاهی گرفتاری های فراوانی را با خود همراه میکند، اظهارات اطرافیان و نزدیکان رئیس جمهور در هر دوره ای بوده است، به طوری که این مواضع تلاش چند ساله یک دولت را در یک شب باد می دهد و آن را به حاشیه می برد و دولت را از مسیر اجرایی کشور دور می کند.
هنوز مدت زیادی از اظهارات جنجالی محمود سریع القلم از چهره های تئوریک دولت و نزدیک به حسن روحانی در خصوص سیاست ورزی قشری خاص از طبقات اجتماعی مردمی نمی گذرد که حالا اظهارنظرهای یکی دیگر از دولت مردان جنجالی شده است.
مشاور ارشد رئیس‌جمهور که با روزنامه حامی هاشمی‌رفسنجانی آرمان گفت‌وگو می‌کرد، اظهار داشت: «شما فکر نکنید که یک نفر در مملکت وجود دارد که می‌گوید من قانون را قبول ندارم بلکه این یک جریان مشخص بود که می‌گفتند ما قانون را قبول نداریم. اکنون 5/49 درصد آرا را شامل می‌شوند. این 5/49 درصد آرا کسانی بودند که در مقابل جریانی که مقابل قانون ایستاد سکوت کردند. این 5/49 درصد سکوت کردند و نگفتند که تو بی‌جهت فکر کردی که می‌توانی قانون را قبول نداشته باشی».
اظهارات مشاور ارشد روحانی به مردم در حالی است که پیش‌تر اظهارات رئیس‌جمهور در جریان رای اعتماد به وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان نیز موجی از انتقاد و اعتراض را به‌وجود آورد. حسن روحانی در آن جلسه گفت:«مردم در ۲۴ خرداد به افراط، تفریط، خشونت، خودرأیی، تک‌رأیی، عدم مشورت و عدم تدبیر رأی ندادند و به اعتدال، تدبیر و عقلانیت رأی دادند».
ترکان بعد از این اظهارات به خبرگزاری ایلنا گفت: من فقط نظراتم را بیان کردم و آقایان نیز نظراتشان را گفتند و من فکر نمی‌کردم که آنها ظرفیت شنیدن این مقدار از نقد را ندارند و موجب رنجششان می‌شود.
مشاور ویژه رئیس‌جمهور در پاسخ به این سوال که شما در قبال این واکنش‌ها چه می‌کنید؟ اظهار داشت: من در برابر این انتقادات صبر می‌کنم و از دولت نیز می‌خواهم که این نامهربانی‌ها را تحمل کند.
اما این اظهارات ترکان با واکنش های تندی روبرو شد؛ قاضی‌پور، عضو هیأت ‌رئیسه فراکسیون رهروان ولایت روز گذشته در مصاحبه‌ای با بیان اینکه بهتر است ترکان به جای دخالت در انتخابات آتی، جلوی رانت‌خواری در مناطق آزاد را بگیرد، گفت: آقای ترکان به مشایی دیگر تبدیل شده و لازم است رئیس‌جمهور با وی برخورد کند.
عضو هیأت‌ رئیسه فراکسیون رهروان ولایت مجلس اظهار داشت: آقای ترکان در حالی بحث انتخابات مجلس دهم را مطرح می‌کند که در شرایط کنونی همه ما باید با وحدت و اتحاد مذاکرات هسته‌ای را به سرانجام برسانیم. آقای ترکان باید بداند که ملت ایران آقابالاسر نمی‌خواهد و خود می‌داند که به چه کسی رأی بدهد و به چه کسی رأی ندهد. مردم خودشان بهتر از ترکان می‌فهمند که به چه کسی در انتخابات آتی مجلس رای بدهند.
پیش از این نیز عابد فتاحی نماینده اصلاح طلب مردم ارومیه در مجلس نیز در واکنش به این اظهارات ترکان با بیان این که، "اظهارات ترکان همه نیروهای اصلاح طلبی را که در آینده نیز وارد مجلس خواهند شد از الان زمینگیر می کند"، گفت:ین انتقاد به نیروهای نزدیک روحانی وارد است که با وجود اینکه مدت زیادی از عمر مجلس نهم باقی مانده در مورد انحلال مجلس و یا موارد دیگری با حساسیت ویژه حرف می زنند.
چندی پیش نیز محمود سریع القلم، مشاور رئیس جمهور در برنامه ای که توسط موسسه فرهنگی امام موسی صدر برگزار شده بود به نقد پوپولیسم پرداخت که این اظهارات واکنش های اعتراض آمیز زیادی را در سراسر کشور در پی داشت.
مشاور رئیس جمهور در توهینی کم سابقه، تربیت مردم ایران را بسیار پایین دانست و گفت : خیلی طبیعی است که من غریزی، احساسی و پوپولیستی تربیت بشوم. صدا و سیما هم که چقدر به این جریان کمک می کند، می رود از یک لبو فروش می پرسد نظر شما درباره برنامه هسته ای چیست؟، این خیلی اثر می گذارد. یا یک راننده تاکسی که از 5 صبح تا 12 شب باید در این خیابان ها بدود تا هزینه 3 بچه دانشجویش را درآورد، سر چهارراه از او می پرسند که نظر شما درباره برنامه هسته ای و مذاکرات ژنو چیست؟ او چه دانشی دارد که یک واکنش منطقی به این سوال بدهد.
بعد از اظهار نظرهای سریع القلم و انعکاس آن در رسانه های مختلف واکنش های زیادی به این اظهارات نشان داده شد.
از سویی دیگر فائزه هاشمی از فعالین فتنه 88، هفته گذشته در مصاحبه ای با سایت ضد انقلاب، "روزآنلاین" نمایندگان مجلس را "تند، افراطی و بی‌منطق" خواند و آنان را به دلیل سوال از وزرا، متهم به ایجاد فضای تهدید و ارعاب علیه دولت کرد.
 
دختر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام که در ایام انتخابات به همراه سایر اعضای خانواده‌اش با شعار "اعتدال" از کاندیداتوری حسن روحانی حمایت می‌کردند، در این مصاحبه می‌گوید مجلس فراتر از مسئولیت خود و به صورت سلیقه‌ای فشار می‌آورد تا دولت را از مسیرش منحرف کند.
کم تر از یک ماه پیش هم بود که «سعید حجاریان»، عضو حزب منحله مشارکت در گفت‌وگو با خبرگزاری «ایسنا» در اظهاراتی عجیب خواستار قدرت قانونی دولت برای انحلال مجلس برآمده از رای مردم شد تا به این وسیله هماهنگی سیستم با دولت بیشتر شود! وی در این گفت و گو اعلام کرد که باید شرایطی فراهم شود تا مانند بسیاری از کشورها، دولت بتواند مجلس را منحل کرده و انتخابات زودهنگام برگزار کند تا مردم دوباره رای دهند و سیستمی هماهنگ پدید آورند!
حالا اکبر ترکان نیز به سیاق دیگر مشاور رئیس جمهور بر رای مردم می تازد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیارآفتاب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه