همزمان باسراسر کشور؛
آغاز طرح ورزش صبحگاهی در مدارس گلستان
طرح ورزش صبحگاهی امروز همزمان با سراسر کشور در مدارس استان گلستان اجرا شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلاس بیست ، این مراسم با حضور محمد رضا وطنی مدیرکل آموزش و پرورش گلستان، بهشتی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی دردبیرستان پسرانه دوره اول معلم ۱ برگزارشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاس بیست, کلاس بیست,«نیک نیا» کارشناس تربیت بدنی آموزش و پرورش گرگان در حاشیه این مراسم به خبرنگار ما با بیان اینکه ورزش صبحگاهی در مدارس اجرا می شده است، گفت: در این طرح هر روز صبح دانشآموزان به صورت دسته جمعی با موسیقی رادیو به مدت ۵ دقیقه به ورزش صبحگاهی می پردازند.
,نهادینه کردن ورزش در بین دانشآموزان از اهداف طرح
, نهادینه کردن ورزش در بین دانشآموزان از اهداف طرح, نهادینه کردن ورزش در بین دانشآموزان از اهداف طرح,وی افزود: هدف از اجرای این طرح نهادینه کردن ورزش در بین دانشآموزان و ایجاد نشاط در بین آنها اعلام شده است.
,کارشناس تربیت بدنی آموزش و پرورش گرگان تصریح کرد: مدارس گرگان هم اکنون ۱۶۸ معلم تربیت بدنی دارد که در مقاطع مختلف در حال فعالیت می باشند.
,وی بر تخصصی بودن درس تربیت بدنی تاکید کردو افزود: حدودو ۲۰ معلم تخصصی تربیت بدنی کمبود داریم.
,در مدارس ابتدایی شهرستان گرگان کمبود معلم تربیت بدنی داریم
, در مدارس ابتدایی شهرستان گرگان کمبود معلم تربیت بدنی داریم, در مدارس ابتدایی شهرستان گرگان کمبود معلم تربیت بدنی داریم,«نیک نیا» اضافه کرد: نیاز مدارس مقطع متوسطه اول و دوم به دبیران تربیتبدنی با اضافه کر و ساعات غیرموظف رفع شده است و مشکل کمبود دبیر تربیت بدنی در مدارس ابتدایی است که اطمینان داریم با برنامه ریزی استانی بتوان آن را جبران کرد.
,گفتنی است، ۸۰ هزار دانش آموز گرگانی در ۴۵۰ مدرسه شهرستان به تحصیل می پردازند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه