والدانو: مورینیو دیگر «خاص» نیست

والدانو: مورینیو دیگر «خاص» نیست
مدیر ورزشی سابق رئال مادرید معتقد است سرمربی کنونی چلسی دیگر یک مربی خاص نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از مارکا، چلسی در هفته یازدهم لیگ برتر انگلیس در خانه مقابل چلسی با نتیجه سه بر یک شکست خورد تا تیره‌روزی‌هایش ادامه پیدا کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

خورخه والدانو پس از شکست چلسی برابر لیورپول گفت: ژوزه مورینیو در رئال مادرید چیزی را از دست داد که مجبور به ترک باشگاه شد. او دیگر مصون از لغزش نیست و حرف‌هایی که اکنون بر زبان می‌آورد، به هیچ وجه هوشمندانه نیستند.

,

والدانو به خراب شدن رابطه مورینیو با بازیکنانش اشاره کرد و گفت: به کسی لقب خاص می‌دهند که بتواند بازی‌ها را با پیروزی پشت‌سر بگذارد. از لحاظ شخصیتی نیز چیزی که از او انتظار می‌رود، اینهایی نیست که بروز می‌دهد. زمانی که این اتفاقات می‌افتد، مربی خاص به حساب نمی‌آید و یک مربی معمولی بیشتر نیست.

,

والدانو در پایان گفت: زمانی که یک مربی شکست‌های پیاپی در کارنامه‌اش ثبت می‌شود، مثل قطره آبی است که تبدیل به لکه‌ای پاک‌نشدنی می‌شود.

,

 

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه