زنگ مقاومت و ایثار در مدارس چابهار نواخته شد+ تصاویر

زنگ مقاومت و ایثار در مدارس چابهار نواخته شد+ تصاویر
مراسم زنگ مقاومت و ایثار به مناسبت هفته بسیج دانش‌آموزی و پدافند غیرعامل در مدارس متوسطه چابهار نواخته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران، معاون آموزش و پرورش چابهار در مراسم نواختن زنگ مقاومت و ایثار در بین دانش آموزان اظهار کرد: در جامعه کنونی شما باید شهید فهمیده را الگوی رفتاری خود قرار دهید و رهرو واقعی این شهید والا مقام و دیگر شهدای اسلام باشید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهاربهاران,

امین خاکسفیدی افزود: شما دانش آموزان همان مسئولیتی که رزمندگان دفاع مقدس بر عهده داشتند و جانانه به سرانجام رساند را بر عهده دارید دفاه از میهن اسلامی است.

,

وی بیان کرد: با آگاهی، هوشیاری و بصیرت به سفارش شهدا عمل کرده و با بصیرت در مقابل توطئه‌های دشمنان ایستادگی کنید.

,

خاکسفیدی تصریح کرد: دانش اموزان با فراگیری علم می توانند به اهداف و خواسته های شهدای ایران را دست پیدا کنند.

,

معاون آموزش و پرورش چابهاربه نقش موثر و تاثیر گذار دانش آموزان در امروز و آینده انقلاب اشاره کرد و خاطرنشان کرد: امروز مهمترین دغدغه شما دانش آموزان باید توسعه و رشد علمی کشور باشد و انقلاب به بالندگی و تعالی شما در عرصه های مختلف علمی نیاز دارد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه