طی امروز و فردا

وزش باد به همراه کاهش دما در سیستان/کیفیت هوا در سیستان پایین می آید

وزش باد به همراه کاهش دما در سیستان/کیفیت هوا در سیستان پایین می آید
کارشناس هواشناسی زابل گفت: سرعت وزش باد در منطقه سیستان به مرز 70 کیلومتر نیز خواهد رسید و وزش باد سبب کاهش شدید دما در این منطقه می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن رحم دل کارشناس هواشناسی زابل در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا اظهار داشت: وزش باد نسبتا شدید از صبح یکشنبه دهم آبانماه منطقه سیستان را فرا گرفته است.

رحم دل افزود: سرعت وزش باد در منطقه سیستان به مرز 70 کیلومتر نیز خواهد رسید و بدنبال وزش باد سبب کاهش شدید دما در این منطقه می‌شود.

کارشناس هواشناسی زابل بیان نمود: وزش باد شدید همراه با گرد و خاک صبح امروز بر هوای سیستان تاثیر گذاشته است.

وی با بیان اینکه کیفیت هوا در سیستان کاهش پیدا خواهد کرد،گفت: کاهش شعاع دید و کیفیت هوا برای منطقه سیستان پیش‌بینی می‌شود.

رحم دل اظهار داشت: پیش بینی می شود طی امروز و فردا با کاهش 10 تا 16 درجه ای دما در منطقه سیستان روبرو شده و هوای سردی در انتظار مردم سیستان خواهد بود.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه